- Konu Sahibi GozDeErtas
Kizlar goguslerim buyuklugu iyi am emzirdikten sonra cok degilsede biraz deformo oldu. Diklestirmek istiyorum emzirirken olurmu sonrami olur nasik oluyor bilgisi olan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar goguslerim buyuklugu iyi am emzirdikten sonra cok degilsede biraz deformo oldu. Diklestirmek istiyorum emzirirken olurmu sonrami olur nasik oluyor bilgisi olan varmi
slm canım,ben de yaptırdım geçen yıl son derece memnun kaldım tavsiye ederim.ama emzirirken olmuyo,emzirme dönemi bittikten 2 ay sonra yapılabiliyo.
yaaa nerde yptirdin nasil ypiliyor cnm ?
leventte bi yer,çok başarılı güzel buldum.memnunum yani,dikleştirme ve büyütme yaptım.fazlasıyla çekici oldu
levent dedigin istanbulmu cnm? Nekadar yptrdin buarada
evet istanbul canım 5.750 ye yaptırdım 10 taksit
hmm ben izmirdeym cnm da netten bi bakaym v
anladım tatlım en mantıklısı
izmirde nasıl bilmiyorum valla,umarım ii birini bulursun
istanbula gelebilsen aslında burası çok ii...
dışarıya nazaran fiyatları da bence uygun
canım şöyle söyliim bikini giyinince sarkması ya da eşinin değişik bakması çok daha beter bi durum olduğundan,operasyona girmek en sağlıklısı,eşinin ya da partnerinin bi kere bakışları değişiyo,özgüvenin artıyo,spor salonuna veya plaja giderken çekinmeden rahatlıkla çıkarabiliyosun üstünü en önemlisi sütyen olmadan da çok canlı ve dolu duruyo:)gibi gibi bir çok neden.operasyon da 1 gün yatış sonrasında 1 hafta 10 gün ara ara agrı sızı hafif hafif 1 aya hiç bişeyin kalmıyo ortalama 6 ay bir senede de izler kayboluyo al sana taş gibi fizik:)
cnm ben de dikleştirmek istiyorum göğüslerimi.slm canım,ben de yaptırdım geçen yıl son derece memnun kaldım tavsiye ederim.ama emzirirken olmuyo,emzirme dönemi bittikten 2 ay sonra yapılabiliyo.
Merhaba cnm.. Acaba klinik adini ve doktor adini verirmisin? Ben hollandadan gidecegim istanbula diklestirme dusunuyorum dogumdan sonra baya kotu oldular saten kotulerdievet istanbul canım 5.750 ye yaptırdım 10 taksit
Slm, lutfen benimle de paylasirmisin doktor ismi yada klnik ismi?leventte bi yer,çok başarılı güzel buldum.memnunum yani,dikleştirme ve büyütme yaptım.fazlasıyla çekici oldu