Göğüs Dikleştirme :(

cucuburcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
47
0
Arkadaşlar merhaba kremlerle göğüs dikleştirebilen var mı? Etkili bir krem biliyor musunuz?

beni bi arkadaşım kullanıyodu ama pek işe yaradığını söyleyemem.ama adını tam hatırlayamadım şimdi.bi sormam lazım.

Arkadaşlar merhaba kremlerle göğüs dikleştirebilen var mı? Etkili bir krem biliyor musunuz?

ben şahsen inanmıyorum kremlerin bir işe yaradığını.kullanmayıda hiç düşünmedim.sen bilirsin ama o tür şeylere paranı harcama bence arkadasım.bende göğüs büyütme ameliyarı olmayı düşünüyorum.umarım istediğin memişlere sende kavusursun:)

Merhaba, ben bu tarz göğüs dikleştiren, büyüten vs. kimyasallardan korktuğum için doğal yöntemleri denedim ve en sonunda sonuca ulastim diyebilirim. Göğüslerim yaklasik 3 yildir rahatsiz etmeye basladi. Kilo alip verme vs. uçları baya aşağı bakıyordu. Bir sure banyo sonrasinda adacayi yagi, kekik yagi bunlari tek basina en az 3 ay olmak uzere denedim ama bir faydasini gormedim acikcasi. Bi sure de suzme yogurt + yesil cay karistirip haftada 2 kez goguslerime suruyordum onun da faydasini gormedim. En son artik estetik operasyondan baska care yok diyordum ama ameliyattan da korkuyorum. Neyse, en son yaklasik 7-8 ay once spora basladim, fitness salonuna. Orada yaptigim gogus kaslarini calistiran hareketler biraz goguslerimi kuculttu ama yine de bir diklesme yoktu. En son kendi karisimimi yapmaya karar verdim:) yuzume uyguladigim gerginlestirici maskeyi goguslerime uyguladim, yaklasik 2 ay oluyor. Inanilmaz sekilde goguslerim diklesti. Tabii ki estetik operasyon gibi olmuyor ama inanin surekli yapildiginda etkisini gosteriyor. 2 karisimi haftada 1er kez uyguluyorum. Banyodan once yuzume, boynuma goguslerime surup 20 dk bekliyorum. Banyoda da yıkadiktan sonra goguslerime soguk su tutuyorum. Kurulandiktan sonra da goguslerime bugday yagiyla masaj yapiyorum 1-2 dakika. Bu arada kullanilan malzeme kalitesi cok onemli, piyasadaki en iyi yaglardan bulmaya calisin, soguk presle yapilmis. Bahsedecegim bu iki karisimdaki malzemelerin de mumkunse organik olanlarini kullanin.

1. karisim: Yumurta sarisi + cicek bali + zeytinyagi. (1 yumurta sarisi + 1 TATLI KASIGI bal + 1 cay kasigi zeytinyagi. Oran bu, bolgenin genisligine gore 2 yumurta sarisi kullanirsaniz diger malzemeleri de iki katina cikarin)

2. karisim: Yumurta aki + cicek bali. (1 yumurtanin akina 1 YEMEK KASIGI bal)

Bunlari 3 gun arayla donusumlu olarak yapmanizi oneririm. 1 ay deneyin farki gorecekseniz. Hele spor da yapip bol su icerseniz cok degisecegine inaniyorum:)

canım hiç mantıklı değil böyle bir şey. hele hele göğüs için yani. cilt sıkılaştırma kremi değil ki. kimbilir ne kadar da zararı var o kremlerin.

krem kullanıyorum meme için ama en faydalısı buzla masaj tabi mücize yaratmıyor ikinci bebek düşünüyorum ve sonra operasyon başka yolu yok

bana mantıklı geldi yazdıkların spor etkili haklısın deniyicem yaptıklarını

pardon snema senin tarifindi yeni kullanıyorum bu siteyi arkadaşlar alışamadım daha birde teknoloji özürlüyüm

benim acil ankarada burun ucu estetiği yapan doktor tavsiyesine ihtiyacım var yaptıran varsa lütfen paylaşırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…