göğüs çatlakları için mucize çözüm

cicilii

♥mert'im♥ minik aşkım:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
459
5
46
İstanbul
ahh kızlar ah neler cektim emziriken ağlaya ağlaya emzirdim hergün artık bırakıyorum emzirmeyi dedim ama kıyamadım bırakamadım neler denedim neler pıyasada bulunan tum kremleri off ne acı cektımm kopucaktı gogus ucum sonunda tahın yagını sürüp poşet koydum gögüslerime hep nemli kaldı ve böle geçti cok sükür:34:

Son düzenleme:
slm canım, tahin yağı ayrıca satılıyormu yoksa bildiğimiz markette satılan tahinin üstte biriken yağından mı bahsediyorsun.

keşke bunu 1 yıl önce öğrenseymişim,çok işime yarardı,ben bir göğsümü emzirmeyi bıraktım sırf bu yüzden,o kadar acıyor du ki sırtıma vuruyordu acısı.Aslında ikisi de acıyordu ama bu bambaşka birşeydi.Ama 2 hafta sonra tekrar verdim, sonuç olarak da; o göğsüm diğerinden küçük hâlâ.Benim size tavsiyem doğuma 1-2 ay kala başlayın bakıma.Emmeye başlar başlamaz çatlaklar da başlıyor ve mümkün mertebe göğüslerinizi eşit emzirin ki arada fark olmasın..

ahh kızlar ah neler cektim emziriken ağlaya ağlaya emzirdim hergün artık bırakıyorum emzirmeyi dedim ama kıyamadım bırakamadım neler denedim neler pıyasada bulunan tum kremleri off ne acı cektımm kopucaktı gogus ucum sonunda tahın yagını sürüp poşet koydum gögüslerime hep nemli kaldı ve böle geçti cok sükür:34:

Çok kıymetli bir bilgi, henüz bebeğim doğmadı bile, ama olur da ihtiyacım olursa diye hemen not ettim çok teşekkürler paylaşım için...
Size de geçmiş olsun, inşallah artık canınız yanmıyordur?

merhaba arkadaşlar.benimde 10 aylık bir kızım var.ilk aylarda bende çok çektim bu göğüs yaralarında.resmen yarıldı ve ağlayarak emzirirdim.inanın her türlü kremi ilacı yağı denedm.ama bana tek faydası olan şey aventin göğüs kalkanları oldu.1 hafta içinde geçti yaralarım.herkese tavsiye ederim.hem akan sütleriniz boşa gitmiyor hemde yaralardan kurtuluyoruz.çok şükür şimdi zevkle emziriyorum bebişimi..

Back