göğüs çatlakları için estetik

sisoftheyear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
10
1
Merhabalar hanımlar, biliyorsunuz artık havalar son esintilerini de atlatınca 1 aya bahar görünecek e haliyle kıyafetler de katmanlarına ayrılacak. Fakat her sene olduğu gibi bu sene de çatlaklarımdan şikayetçi olacağımı biliyorum. Cilt doktorum güzellik salonunda çatlaklar için iğneli ya da lazerli bir tedavi uygulanabileceğini söyledi fakat başka bir rahatsızlık sebebiyle doktorumdan son bir kaç tedavisinde memnuniyetsiz de kaldım. Şimdi de bu çatlaklar için kararsızlığa düştüm malum henüz genciz bekarız, dönüşü olmayan bir zarar vermek istemiyorum ikizlere. Ne düşünüyorsunuz, duydunuz mu böyle bir tedavi ?

Göğüs Cilt Çatlakları

"Cilt çatlakları kategorisine baktığımızda ilk sırada göbek ve karın kısmını görürken, ikinci sırada ise göğüs çatlaklarını görüyoruz. Genellikle ergenlik dönem ile yavaş yavaş büyümeye başlayan ve biraz formlu bir şekilde sonuçlanan göğüsler bu değişime ayak uyduramıyor ve cilt alt tabakadan yırtılmaya başlıyor."

Eklentiler

• göğüs bölgesi çatlakları.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…