- Konu Sahibi gelincik82
-
arkadaşlar bende daha büyük göğüsler isteyen biri olarak küç'ü, rezene çayını,çörekotu yağını (masajla) ve doowell bandı denedim.küç ve çörek otu yağını aynı zamanda kullandım bu arada sırtımda doowell vardı :) pamela gibi olmam lazımdı aslındaküçü içerek çörekotu yağınıda masajla 2 ay kadar kullandım hafif bir dolgunluk oldu ama pek büyüme olmadı üşenmeye başladım ve bıraktım.hepsi geçici gibi geliyor bana ama bir ümit şimdi bontaviyi kullanıyorum şu an 3 hafta oldu henüz hafif bir dolgunlaşma ve yuvarlaklaşma var en az 2 kutu kullanmak lazımmış azmedip kullanıcam bu sefer,sonuçları yazarım. kaydirigubbakcemile5
gelincik82 eğer bontavi kullanıosan gelişmelerini bontavi göğüs geliştirici hap forumuna yazarmısın canım?bende bu hafta almayı düşünüyorum ordan takip ediorum
tamam canım direk bontavi forumuna yazarım tabi, az kaldı bir ay dolsun hele,ama su an gerçekten bir yuvarlaklaşma ve dolgunlaşma var 2 kutuya başladığım zaman daha etkili olur diye düşünüyorum,umarım etkisi geçici olmaz.zamanla göreceğiz bakalım,en azından tamamen bitkisel ve içeriği bilinen bitkilerden oluşuyor. gelişmeleri paylaşırım tekrar.inşallah etkili olurda hepimize ilaç olur
gelincik82 eğer bontavi kullanıosan gelişmelerini bontavi göğüs geliştirici hap forumuna yazarmısın canım?bende bu hafta almayı düşünüyorum ordan takip ediorum
bende bontavi kullanmayı düşünenlerdeniz. 3 kutu kullanmak gerekiyormuş.
Gelincik82 gelişmelerden bizi haberdar et olurmu?
ben bı kutu bıtırdım canım faydasını da gormustum ama cok pahalı yaagercı ben artık boyle seylerden kesdım umudumu ben gogus buyuten melodı dınlıyorum faydasını da gormeye basladım tavsıye ederım:)
g .gg de 43tl bontavi. vimjo da 53 tl. haberin olsun. vimjodan almayı düşünüyorum bakalım.
tamam canım direk bontavi forumuna yazarım tabi, az kaldı bir ay dolsun hele,ama su an gerçekten bir yuvarlaklaşma ve dolgunlaşma var 2 kutuya başladığım zaman daha etkili olur diye düşünüyorum,umarım etkisi geçici olmaz.zamanla göreceğiz bakalım,en azından tamamen bitkisel ve içeriği bilinen bitkilerden oluşuyor. gelişmeleri paylaşırım tekrar.inşallah etkili olurda hepimize ilaç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?