göğüs büyütücü kremler

guldem1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
1
0
kızlar ben göğüs büyütücü krem kullanmak istiyorum. kullananınız var mı?? varsa etkili mi işe yarıyormu ve hangisi..
lütfen yardımcı olun bekliyorumm..:KK5:

Ben 2-3 sene kara üzüm öekirdeğinden tutun, gögüs büyütücü kremlere kadar bir sürü sey kullandım be sonuc kocaman bir sıfır hiç bosuna zamanımızı ve paranızı harcamayın. Allah tarafından büyük olmadığı sürece ameliyattan başka çare yok

Bende tavsiye etmiyorum piyasada satılan ürünleri.Paranıza yazık,ayrıca birçok krem ve haplar hormonlarınızı ciddi şekilde bozar.Saglıgınızla oynamayın.Gögüslerinizden ciddi derecede mutsuzsanız bu işin tek çözümü ameliyat :KK34:

Hapla, kremle, bitkisel çözümlerle göğüs büyüseydi benim büyürdü arkadaşlar.
Hepsi umut taciri bu tarz ürünler satanların.
Üstelik sağlığa verdiği zararı da cabası, benim hormonlarım bozuldu, çene altımda daha önce hiç olmayan tüyler çıktı bu ilaçlardan sonra ve ben gerçekten korktum.
Estetik operasyon düşünmüyorsanız olan göğüslerinizle mutlu olmaya bakın derim.

Hapla, kremle, bitkisel çözümlerle göğüs büyüseydi benim büyürdü arkadaşlar.
Hepsi umut taciri bu tarz ürünler satanların.
Üstelik sağlığa verdiği zararı da cabası, benim hormonlarım bozuldu, çene altımda daha önce hiç olmayan tüyler çıktı bu ilaçlardan sonra ve ben gerçekten korktum.
Estetik operasyon düşünmüyorsanız olan göğüslerinizle mutlu olmaya bakın derim.

Aynen katılıyorum canım. Ben de biraz da eczacı olan bir tanıdığımın gazıyla ( guya yanında calısan kız kullanmıs ta bıraz dolgunlasmıs) 6- 7 kutu kullanırsam işe yarar dedi. Ben de enayiliğime doymayayım:KK17: 4 kutu aldım 2007 senesınde 600 tl mi verdim. Ayyy ne kadar da safmışım yarabbimm. Tabii o zamanlar çok yaygındı böyle reklamlar şimdiki gibi uyaran da yoktu. Tam bir vurgun dönemiydi yanii. Ben de bu vurgunun madurlarındanım anlayacağınız. Haa sonucu merak mı ettiniz?? Koca bir SIFIIIRRRR. Artık 4. kutuda anladım bir şeye yaramıyacağını ve kaldırıp attım kutuyu yarısında. Aman deyim aman...

Aranızda Pond's kullanan var mı kızlar ? Düzenli kullanımda ıse yarıyor herkeste aynı etkıyı gosterır mı bılemem tabı ama ben spor ve masajla da desteklıyorum.

Aranızda Pond's kullanan var mı kızlar ? Düzenli kullanımda ıse yarıyor herkeste aynı etkıyı gosterır mı bılemem tabı ama ben spor ve masajla da desteklıyorum.

Spor ve masaj dersen ona bir lafım yok. En azından zararı yok.
Gerçi ben masajı da denedim, göğüsleri mıncıklaya mıncıklaya artık büyümeseler de sevmeye başlıyorsun, duygusal bir bağ oluşuyor :KK1:
Spora gelince belki kas gelişimini başarabilirsin ve kaslar biraz daha büyük görünebilir ama yine de meme dokusunu arttıramazsın.
Bu yöntemlerle daha güzel görünen göğüslere sahip olunabilir ama dışarıdan takviyeyi asla önermem kimseye.
Çünkü dışarıdan alınan bir ürün göğüste büyümeye neden olduysa östrojen hormonunu arttırmış demektir ve herhangi bir hormonun kontrolsüz arttırılması Allah korusun çok daha kötü şeylere sebep olabilir.
Ben bu ilaçların hiçbirine kesinlikle güvenmiyorum.

kızlar ben göğüs büyütücü krem kullanmak istiyorum. kullananınız var mı?? varsa etkili mi işe yarıyormu ve hangisi..

Ben de kullandım. Adı da actibreast tı. Tabiki asla işe yaramadı. allbreast diye bir göğüs büyütücü hap da kullandım. Onun yan etkiller birkaç yıl sonra çıktı. Göğsümde küçük bezeler çıktı ve o kadar korktum ki. Doktora zor attım kendimi. Doktor bana inanılmaz kızdı ve bu tip hapların özellikle kansere kadar giden yan etkileri olduğunu söyledi ve de en sağlıklı yolunda silikon olduğunu... O gün bugündür ne krem ne hap kullanıyorum. Ameliyat olucam kararım kesin:KK52:

canım benim göğüslerim çok küçüktü 75 i bile doldurmuyodu.kremlere karşıydım ama çok rahatsız oluyodum boyutudan.bi krem aldım eczane ürünü. 1 ay sonunda sonuç veriyor yazıyodu. gerçektende tam 1 ay oldu göğüslerimin üst kısmı ve yanları etlendi.daha yuvarlark bi görünüm oluştu.80 giyiyorum şuan hatta dolgulu 80 takıyorum daha güzel duruyo.kremin adı DERMOLAB.

JELLIA SKIN BREAST ENLARGEMENT CREAM FOR WOMEN fiyatı 60-70-80 TL gibi değişiyor nette ...Ama 5-6 ay kullanmalısın...

Kesinlikle zaman ve para kaybı hiçbir işe yaramıyor o ürünler .bende zamanında kullanmıştım saçma sapan ürünler albress mi neydi bir dünya para ödemiştim ne krem ne hap kesinlikle kullanmayın arkadaşlar.

Bende bant kullanmıstim arkadslar kesin %100 dolgunlastiriyo diye sattilar sonuc%0 tabi bosa paranizi verip umutlanmayin arkadaşlar kesin çozum silikon ben oldum kurtuldum darisi tum isteyenlerin basina

canım benim göğüslerim çok küçüktü 75 i bile doldurmuyodu.kremlere karşıydım ama çok rahatsız oluyodum boyutudan.bi krem aldım eczane ürünü. 1 ay sonunda sonuç veriyor yazıyodu. gerçektende tam 1 ay oldu göğüslerimin üst kısmı ve yanları etlendi.daha yuvarlark bi görünüm oluştu.80 giyiyorum şuan hatta dolgulu 80 takıyorum daha güzel duruyo.kremin adı DERMOLAB.
Buradakiler saf mı ? Zekamizla dalga gecmeyin reklam üyeliği :))

ben avonun göğüs büyütücü jelini kullanıyorum. Her akşam düzenli spor da yapıyorum. biraz dolgunlaştı gibi fakat ben büyüsünler istiyorum. . Bu gidişle silikon yaptırcam galiba pufff

Ben emzirme döneminden sonra bitkisel yağlardan serum kullandım bust xl adında iyi geldi öncelikle yediğiniz yiyeceklerede dikkat ederseniz lokal kullanımlarda işe yarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde emzirme biteli 2 ay oldu ve içleri bosaldi iyi gelirim memnun kaldınız mı

Son düzenleyen: Moderatör:
X