- 8 Aralık 2011
- 1
- 0
- Konu Sahibi guldem1989
kızlar ben göğüs büyütücü krem kullanmak istiyorum. kullananınız var mı?? varsa etkili mi işe yarıyormu ve hangisi..
lütfen yardımcı olun bekliyorumm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hapla, kremle, bitkisel çözümlerle göğüs büyüseydi benim büyürdü arkadaşlar.
Hepsi umut taciri bu tarz ürünler satanların.
Üstelik sağlığa verdiği zararı da cabası, benim hormonlarım bozuldu, çene altımda daha önce hiç olmayan tüyler çıktı bu ilaçlardan sonra ve ben gerçekten korktum.
Estetik operasyon düşünmüyorsanız olan göğüslerinizle mutlu olmaya bakın derim.
Aranızda Pond's kullanan var mı kızlar ? Düzenli kullanımda ıse yarıyor herkeste aynı etkıyı gosterır mı bılemem tabı ama ben spor ve masajla da desteklıyorum.
kızlar ben göğüs büyütücü krem kullanmak istiyorum. kullananınız var mı?? varsa etkili mi işe yarıyormu ve hangisi..
Buradakiler saf mı ? Zekamizla dalga gecmeyin reklam üyeliği :))canım benim göğüslerim çok küçüktü 75 i bile doldurmuyodu.kremlere karşıydım ama çok rahatsız oluyodum boyutudan.bi krem aldım eczane ürünü. 1 ay sonunda sonuç veriyor yazıyodu. gerçektende tam 1 ay oldu göğüslerimin üst kısmı ve yanları etlendi.daha yuvarlark bi görünüm oluştu.80 giyiyorum şuan hatta dolgulu 80 takıyorum daha güzel duruyo.kremin adı DERMOLAB.