göğüs büyütmek vede yanakları dolgunlaştırmak için acil yardım lütften

qamzeLim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
50
0
arkadaşlar benim 2 tane sorunum var veee 2 sorunuma cevap verecek bir ürün buldum internetten
göğüslerim yok denecek kadar küçük dümdüz anlıycanız, yanaklarım da zayıf et yok yani. düşünün 20 lik dişimi çektirdim yanağım şişti herkes yüzün ne kadar güzel oldu hep böyle olsun diyorlar. Ama ben kilomdan memnunum kilo almak istemiyorum.
Actibreast diye göğüs büyütücü bi krem varmış yanak için de kullanabiliniyormuş.

Arkadaşlar sizce ben bu kremi hem göğüs büyütmek hemde yanaklarımı dolgunlaştırmak için kullanabilir miyim?? Zararı yada Faydası olur mu ?? yada sizin bildiğiniz daha doğal ve uygun bir yöntem var mı??

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

ben vereyim sana:) hadi göğüs neyse de yüzüne sürme öyle şeyler. bi yan etkisi olduğunu düşünsene yüz bu! hatta bence hiçbir yerine sürme. estetik operasyon çok daha mantıklı en azından işinin ehli bir doktor yapacak ve kalıcı sonuç olacak. pek bi bilgim yok ama yağ enjeksiyonuyla dolgunlaştırma tarzı şeyler okumuştum.

Bu tür şeylere kanmayın para tuzağı arkadaşlar. lmaz:

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.. Haklısınız geri dönüşümü olmayan şeyler yapmamalıyım

arkadaslar kilom iyi bnm yüzüm zayıf ve yüzümn hem genişlemesini hemde kilo almasını istiyorum bi çözümü olan varsa lütfen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…