Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar göğüslerimi büyütmek istiyorum ama çevrem kesinlikle karşı çıkıyor gerek olmadığını söylüyorlar. Kendimi çekici bulmuyorum bu yüzden istiyorum bana yardım edebilirmisiniz
Tikkabilla canım yaa bayılıyorum senin yorumlarına ,gayet ciddi ve profesyonel :) Gözümde böyle gözlüklü,ensede bir topuz,takım elbiseli bir kadın canlandı birden walla
bence kendini daha mutlu hissedeceğine inanıyorsan hemen git ol,ben öyle yaptım,banada hep ne gerek var dediler,özellikle ANNEMMMM :) Tabi onlar dışarıdan gayet iyi görüyorlardı destekli sütyenle,arkadaşlarım komşum kardeşlerim hep gerek yok dediler,dinlemedim gittim oldum çok mutluyum :)
Tikkabilla canım yaa bayılıyorum senin yorumlarına ,gayet ciddi ve profesyonel :) Gözümde böyle gözlüklü,ensede bir topuz,takım elbiseli bir kadın canlandı birden walla