Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütmek için işe yarayan masaj yağı

Eurybiaa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
58
11
28
Merhabalar
Ben 19 yaşındayım ama göğüslerim hiç yok bedensiz. Özellikle bu yaz mayo giymekte bile utanınca bir şeyler yapmaya karar verdim. Şerbetçi otu ve hayıt tohumu aldım onları kullanmaya başlayacağım Ama forumda okuduğum kadarıyla masajlar daha önemliymiş. Masaj yağı olarak ne kullanabilirim sizin kullanıp işe yarıyor dediğiniz yağ var mı? Şimdiden teşekkür ederimm

çörek otu yağını öneririm
internette de araştırabilirsin faydalarını
ben düzenli masaj yapmadığım için faydasını göremedim ama umarım sana yardımcı olur

ayrıca aktarda görmüştüm bir kere
birkaç faydalı yağı karıştırıp satıyorlar göğüs büyütme yağı diye
maksimum 20 liradır
büyük bir aktara uğrarsan sen de görebilirsin

çörek otu yağı görece daha ucuzdur

Onu ben de gördüm ama tüylenme ve sivilce yapıyormuş. Hem de tek başına işe yaramıyormuş diye duymuştum

Onu ben de gördüm ama tüylenme ve sivilce yapıyormuş. Hem de tek başına işe yaramıyormuş diye duymuştum
hangisi tüylenme yapıyormuş
çörek otu yağı ben kullandım
tüylenme yapmadı

tek başına işe yaramayınca yanına ek olarak ne yapmak gerekiyormuş?

biraz daha ayrıntılı konuşursak :)

hangisi tüylenme yapıyormuş
çörek otu yağı ben kullandım
tüylenme yapmadı

tek başına işe yaramayınca yanına ek olarak ne yapmak gerekiyormuş?

biraz daha ayrıntılı konuşursak :)
İşte çorek otu yağı tüylenme yapıyormuş. Burda konulardan birinde konuşmuşlardı çörek otu yağı kullananlar etkisini görememiş. Neyle kullanmalı hiç bi fikrim yok

İşte çorek otu yağı tüylenme yapıyormuş. Burda konulardan birinde konuşmuşlardı çörek otu yağı kullananlar etkisini görememiş. Neyle kullanmalı hiç bi fikrim yok
bende tüylenme yapmadı
önemli olan masaj yapmak zaten
bence herhangi bir bakım yağı alabilirsin
johnsons baby bebek yağı alabilirsin
rezene otu+adaçayı karışımı yapıp o çayı içebilirsin
benim göğüs büyütme araştırmalarım bundan ibaret :)

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…