Göğüs Büyütmede Tuğrul Turan Bir Numara Arkadaşlar...

deepgreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
150
1
Göğüs Büyütmede Tuğrul Turan Bir Numara Arkadaşlar.
Cumartesi günü kendisine ameliyat olmuş biri olarak, tüm sorularınızı cevaplamak, ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.
İstediğinizi sorabilirsiniz..
Benim ameliyatım kas üstü, 325 cc yüksek profil, kesi yeri göğüs altı.
Eski göğüs ölçüm ise: 75A = yani yatarken dümdüz ;-)))
Boyum 171, kilom 55, yaşım 26.
Sevgilerimle...

Arkadaşlar merhaba. Ben 08.08.2009 tarihinde Tuğrul Turan'a göğüs büyütme ameliyatı olmuştum.
Ve o gün gelmek isteyen ameliyatıma gelebilir demiştim. Kapım herkese açıktı yani;-))

Ameliyat öncesinde ise bende şöyle bir fikir vardı "keşke doktor hastalarından birini çağırsa da ameliyat olmuş birinin göğüslerinin şeklini canlı canlı görebilseydim" demiştim. Ama bunu doktora söyleyemedim tabiki. Şimdi aynı duyguyu yaşayan, ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara buradan, ve bir kaç tane daha topikten bir davette bulunmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum.
Büyük ihtimalle bu cuma, yada cumartesi dikişlerim alınıyor, ve ameliyat sütyeninden de kurtuluyorum.
Kliniğe gelip canlı örnek görmek isteyen olursa başımın üstünde yeri var;-)
Benim ameliyatım şu özelliklerde oldu; Kas üstü, yuvarlak, 325 cc yüksek profil, göğüs altı kesisi.
Benim yorumum: Muhteşemler;-))

Gelmek isteyen olursa bana haber versin, günüm netleşince günü ve saati bildireyim;-))
Sevgilerimle... Hepinizi öpüyorum...

Arkadaşlar, yeni göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüp, araştırma içerisinde olanlar, hepinizi davet ediyorum.
Yarın dikişlerim alınıyor.. Saat 16:30 da Dr. Tuğrul Turan'ın kliniğinde.

ısteyen gelebilir. Canlı örnek görebilir. Hatta elleyebilir;-)

X