• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Büyütme

• Konu Sahibi Konu Sahibi h1n1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

h1n1

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
16
2
8
30
Kızlar tükendim artık bana yardım edin lütfen. Göğüs büyütmek için denemediğim kalmadı keçiboynuzundan kara üzüm çekirdeğine buz masajına el masajına spora kadar herseyi denedim ama bir türlü gözle görülür sonuç alamadım.. denediklerinizden gerçekten işe yarayan birşey varsa benimle paylaşın lütfen :(

Tatlim merhaba umutsuzluga kapilma sana guzel haberlerim var! Bende gogus buyutme cabasi iceridindeyim ve uyguladiklarim daha ilk gunlerden fark ediyor.

Ben hollandada yasiyorum ve hollanda forumundan serbetci otunun kapsulunu kullanan kizlarin yazdiklarini okudum ve bende aldim.

Uyguladiklarim sunlar:
- Gunde 3 tane serbetci otu kapsulu
- Gunde 3 tane cemen otu kapsulu
- Duzenli olarak masaj
- İki gunde bir cemen otunun kapsulundeki tozu bi kaba bosaltiyorum bitkisel yagla goguslerime masaj yapiyorum. (kapsuldeki cok kotu kokmuyor yapmaya deger!)

Birde ben daha kullanmadim yarin marketten alicam insallah. Soja tavsiye ediyorum icinde yogun miktarda kadin hormunu varmis. Kullananlarin yazilarini okudum cok memnun kalmislar. Soja yogurdu veya sutunu tuketebilirsiniz.

Ben 3 gundur bu dediklerimi kullaniyorum simdiden agirmaya basliyor
ve siskinlik hissediyorum.

Ve son olarak kizlar sutyenle asla yatmayin! Sutyen goguslerinize kan dolasimini engel olabiliyor.

Hepiniz saglicakla kalin iyi sonuclar almaniz dilegiyle cook optumm:KK36:

Tatlim merhaba umutsuzluga kapilma sana guzel haberlerim var! Bende gogus buyutme cabasi iceridindeyim ve uyguladiklarim daha ilk gunlerden fark ediyor.

Ben hollandada yasiyorum ve hollanda forumundan serbetci otunun kapsulunu kullanan kizlarin yazdiklarini okudum ve bende aldim.

Uyguladiklarim sunlar:
- Gunde 3 tane serbetci otu kapsulu
- Gunde 3 tane cemen otu kapsulu
- Duzenli olarak masaj
- İki gunde bir cemen otunun kapsulundeki tozu bi kaba bosaltiyorum bitkisel yagla goguslerime masaj yapiyorum. (kapsuldeki cok kotu kokmuyor yapmaya deger!)

Birde ben daha kullanmadim yarin marketten alicam insallah. Soja tavsiye ediyorum icinde yogun miktarda kadin hormunu varmis. Kullananlarin yazilarini okudum cok memnun kalmislar. Soja yogurdu veya sutunu tuketebilirsiniz.

Ben 3 gundur bu dediklerimi kullaniyorum simdiden agirmaya basliyor
ve siskinlik hissediyorum.

Ve son olarak kizlar sutyenle asla yatmayin! Sutyen goguslerinize kan dolasimini engel olabiliyor.

Hepiniz saglicakla kalin iyi sonuclar almaniz dilegiyle cook optumm:KK36:

• Beğen
Reactions: bmf
Ay hadi inşallah ya bir sonuç almak istiyorum artık tükendim :( inşallah sonuç alırız çok teşekkür ederim canımm

Ay hadi inşallah ya bir sonuç almak istiyorum artık tükendim :KK43: inşallah sonuç alırız çok teşekkür ederim canımm

Rica ederim sekerimm ben yavastan sonuc almaya basliyorum! Goguslerim agriyor siskinlik oldu. Duzenli olarak masaj yapmayi unutma. Ve ben onceki mesajda yazmayi unutmusum. Gunde 4 bardak poset cayindan rezene iciyorum. Oglen iki bardak ve aksam yemeginden sonra iki bardak onunda etkisi oldugunu dusunuyorum.

Dogum kontrol hapının çok hızlı ve gözle görülür büyütme yaptığı söyleniyor ama ne diyerek hangi doktordan bunu isteyebilirim ve yan etkisi var mı hiç bilmedigim icin cesaret edemiyorum :( 24-15 taneye yakın belki dha fazla doğum kontrol hapı var.. denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum bir an önce büyütmem lazım

Kızlar tükendim artık bana yardım edin lütfen. Göğüs büyütmek için denemediğim kalmadı keçiboynuzundan kara üzüm çekirdeğine buz masajına el masajına spora kadar herseyi denedim ama bir türlü gözle görülür sonuç alamadım.. denediklerinizden gerçekten işe yarayan birşey varsa benimle paylaşın lütfen :KK43:

kızlar sağlıgınızı bozmayın. bende zamanında bazı bitkisel seyler denedim ama sadece o dönem için işe yarıyor biraz agrı ve sertlesme oluyor dolgunlasıyor ondan sonra bırsey kalmıyor.
malesef kalıcı çözüm değil.
artı o karısımlar sayesınde hormonlar bozuluyor ve daha kötü oluyor.
benden söylemesi bosuna kendinizi kandırmayın:(
en azından hormonlarınız bozulmasın. saglıktan önemli değil.
malesef meme büyütmenin tek yolu silikon.
benimkilerde küçük ama cesaret edemiyorum.
ya kabullenicez ya da silikon yaptırıcaz:(

saglıcakla kalın.

kızlar sağlıgınızı bozmayın. bende zamanında bazı bitkisel seyler denedim ama sadece o dönem için işe yarıyor biraz agrı ve sertlesme oluyor dolgunlasıyor ondan sonra bırsey kalmıyor.
malesef kalıcı çözüm değil.
artı o karısımlar sayesınde hormonlar bozuluyor ve daha kötü oluyor.
benden söylemesi bosuna kendinizi kandırmayın:KK43:
en azından hormonlarınız bozulmasın. saglıktan önemli değil.
malesef meme büyütmenin tek yolu silikon.
benimkilerde küçük ama cesaret edemiyorum.
ya kabullenicez ya da silikon yaptırıcaz:KK43:

saglıcakla kalın.

Canim umutsuzluga kapilma tek care silikon degil diger yontemlerle gogus buyuten kadinlar cok. Neden bizde o kadinlardan olmayalimki? Biz hemen pes ediyoruz. Ben busefer cok kararliyim yaklasik uc haftadir daha onceki yazdiklarimi hergun uyguluyorum ve nisanlim daha iki gun once bana senin goguslerinmi buyumus dedi yani artik gozle gorulur sonuclar aliyorum ve pes etmicem sizde pes etmeyin. zaten bitkiler kullaniyoruz onlarinda vucudumuzun farkli yerlerinede iyi geliyor mesela rezene cayi. Aliskanlik edinin sonra bi bakmissiniz gigusler zamanla dolgunlasiyor.

Saglicakla kalin:KK3:

Tatlımm tam olarak ne uyguluyorsun ? Ben inanıyorum ki bitkisel yollarla çözüm bulabiliriz derdi veren Allah şifasını verir silikon haricinde elbette bunun bir çözümü vardır. Üşenip sürekli uygulamadgımız icin belki de bu durumdaym ben :( bana yardımcı olun bi çözüm istiyorum büyüsünler artık

Back