• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs büyütme

benim doktorum yiğenine 19 yaşında yapmış silikon ameliyatını .. vay arkadaş yaa, kızlarda ne amcalar var görüyonuz mu..
doktor bunu söylediğinde, orta yerimden çatlamadım değil:KK34:
:KK70:

benim doktorum yiğenine 19 yaşında yapmış silikon ameliyatını .. vay arkadaş yaa, kızlarda ne amcalar var görüyonuz mu..
doktor bunu söylediğinde, orta yerimden çatlamadım değil:KK34:
:KK70:

Kız benim doktor da yeğenine yapmış :KK48: Ya doktora göstermeye utanmam da amca yani bu, nasıl göstermiş. :KK53:

Kız benim doktor da yeğenine yapmış :KK48: Ya doktora göstermeye utanmam da amca yani bu, nasıl göstermiş. :KK53:
hakkatten haa doğru dedin bak..:oops:amca mı dayı mı bilmiyorum da, ay kız bende utanırdım, aileden sonuçta. hani burun ameliyatı yaptırılırda.. "ayy amca yaa benim memelerde pek ufak, bi el mi atsan şu işe ne yapsan" nasıl denir bilemedim:KK70:

hakkatten haa doğru dedin bak..:oops:amca mı dayı mı bilmiyorum da, ay kız bende utanırdım, aileden sonuçta. hani burun ameliyatı yaptırılırda.. "ayy amca yaa benim memelerde pek ufak, bi el mi atsan şu işe ne yapsan" nasıl denir bilemedim:KK70:

Ay valla ya, sürekli sürekli her gördüğünde mutlaka konusu açılır yani.. Sürekli elletmek falan gerekir. Aman yok iyi ki amcam plastik cerrahı değilmiş. :KK70:

Ay valla ya, sürekli sürekli her gördüğünde mutlaka konusu açılır yani.. Sürekli elletmek falan gerekir. Aman yok iyi ki amcam plastik cerrahı değilmiş. :KK70:
abooovv:KK70:zaten benim bir amcam bile yok, dolayısıyla imkan yok.. bari plastik cerrah bir koca bulayım napayım:KK70:

valla kızlar iyi bir maaşı olsun da, mesleği ne olursa olsun... :KK70:
ya kızın konuyu da kaynattık, konu sahibi kusurumuza bakma, ameliyattan kurtulunca kendimizi geyiğe verdik:p
bu arada ameliyat yaş sınırı 18 diye biliyorum. olabilirsin, ama doktorun bi görmesi gerekir. belki bekleyelim der, belki de hemen yapalım.. tam sınır bi yaş çünkü

kızlar venezuellada 15 yaşında başlıyor meme ameliyatı hatta aileler 15. yaş gününde hedıye olarak estetık amelıyatı yaptırtıyorlarmış dünyanın en fazla estetık yapan ülkesi sızde bilirsiniz ama devlet bu işten baya sıkıntılıymış aileler 5 6 yaşından başlıyorlarmış salata yedırmeye ne doğru duzgun yemek yıyorlar bıde uzerıne estetık habire ayy ne zor yaşam düşünesenize .... senin soruna gelince tatlım bencede bıraz daha bekle derim çok erken bu yaşlar benım o yaşlardan 20 yaş sonrası bile bıraz farketmişti 20 yi bi devır ondan sonra bi bak derim ;)

Back