Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütme Yolculuğum

KediKumu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
255
199
Açıkçası istikrarı sağlamadan önce başlık açmak istemedim çünkü hepimizin yaşadığı bir şey var ki masajmış kremmiş birkaç gün kullanıp bırakıyoruz :KK70: Ben şu masaja başladım, 17. günümdeyim bugün; (hiç de o kadar olmuş gibi gelmiyor bir yandan)

http://www.corekyagi.org/2014/07/gogus-buyutme-masaj.html

Ben sitede söylenen yağ karışımını henüz yapmadım, elimde IntromTrack'ın tarifiyle hazırladığım şerbetçiotlu krem var, onu bitirdikten sonra yağ karışımını hazırlayacağım, biraz tuzlu geldi açıkçası ama denemeyi düşünüyorum yine de. Ne yaptığımı iki madde halinde yazacağım, anlaması kolay olsun :)

1) Akşamları sitede tarif edilen akşam masajını şerbetçiotlu kremle yapıyorum, 15 dakika sürüyor bu masaj.
2)Sabahları gündüz masajını nemlendiricili kremle yapıyorum bu da 6 dakika sürüyor. Sitede yağ kullanmayın filan dediği için sabaha bunu kullanıyorum çünkü elimin rahatça kayabilmesi gerek ve vücudum zaten nemlendiriciye ihtiyaç duyuyor.

Başladığım zamanki ölçülerim;
Göğüs: 85,5 Göğüs Altı: 74

17. gündeki değişim:
Göğüs: 87 Göğüs Altı: 74

Düzensiz beslenen bir insanım ve söylenen yağla yapmıyorum bunlar gelişimi yavaş tutuyor diye düşünüyorum ama hiç yoktan iyidir. En azından regl öncesi yakalayabildiğim görüntüye reglime daha epey varken kavuştum. Bunun dışında hafiften bir tüy kararması oluyor gibi ama. Çok çok açık tenliyim, o bölgedeki tüyler de ince ve açık normalde ama sanki tek tük rengi değişenler oldu. Şerbetçiotunun böyle bir etkisini bilmiyordum ama rahatsızlık verecek derecede bir yan etki değil, büyütmek için değer. :) Devam ettikçe yazacağım inşallah, deneyen arkadaşlar olursa siz de lütfen gelişmeleri yazın buraya.

X