Gögüs estetiğinden sonra doğum yaptim ve bebeğimi emziriyorum gögüslerim bir beden daha büyüdü şimdilik deformasyon gözükmüyo ama emzirme bitince sarkma olacakmı olursa yine ameliyat şartmı düzelmesi için sporla düzelmezmi mesela basindan gecmis olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum
Gögüs estetiğinden sonra doğum yaptim ve bebeğimi emziriyorum gögüslerim bir beden daha büyüdü şimdilik deformasyon gözükmüyo ama emzirme bitince sarkma olacakmı olursa yine ameliyat şartmı düzelmesi için sporla düzelmezmi mesela basindan gecmis olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum
bu forumda uzun zamanlar araştırarak 3 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum..ve ileride ikinci doğumu düşünüyordum ve ilk defa silikon sonrası emziren ri anneye rastladım sana yardımcı olamam canım fakat bizde sayende bilgilenmiş olduk :) çünkü hepimizin aklında bir soru işareti var emzirebilirmiyiz diye :) sarkma problemi içinde doktorum banada protezin şekli ve büyüklüğü sabit olduğu için fazla deforme olmaz demişti ama sen yinede göğüsünü toparlayacak tarzda sütyen kullanmaya çalışıp buna destek olabilirsin diye düşünüyorum :)bu arada bebeğinizi Allah analı babalı büyütmek nasip etsin