Göğüs büyütme ve emzirmeden sonra

demetsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
262
27
38
Bursa
Gögüs estetiğinden sonra doğum yaptim ve bebeğimi emziriyorum gögüslerim bir beden daha büyüdü şimdilik deformasyon gözükmüyo ama emzirme bitince sarkma olacakmı olursa yine ameliyat şartmı düzelmesi için sporla düzelmezmi mesela basindan gecmis olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

İmza

Bende duydum birsey olucagini sanmiyorum canim icini rahat tut , dokturuna bir danisabilirsin ama...

ben muayenede sormuştm bir şey olmaz demıştı doktorum
çünkü ben de yaptırdıktan 6 ay sonra gebelık planlıyorum

Ben emziriyorum 8aydır onda problem yok..ama süt cekilince sarkıcal diye korkuyorum çok büyüdüler cunkü

İmza

bu forumda uzun zamanlar araştırarak 3 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum..ve ileride ikinci doğumu düşünüyordum ve ilk defa silikon sonrası emziren ri anneye rastladım sana yardımcı olamam canım fakat bizde sayende bilgilenmiş olduk :) çünkü hepimizin aklında bir soru işareti var emzirebilirmiyiz diye :) sarkma problemi içinde doktorum banada protezin şekli ve büyüklüğü sabit olduğu için fazla deforme olmaz demişti ama sen yinede göğüsünü toparlayacak tarzda sütyen kullanmaya çalışıp buna destek olabilirsin diye düşünüyorum :)bu arada bebeğinizi Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Amin teşekkür ederim..süt konusunda şüpheniz olmasın ben ilk 6 ay sadece anne sütüyle besledim şuan 8 aylık ve hala devam maması kullanmıyorum..

İmza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…