- Konu Sahibi Tutimpoyraz
-
Meme ameliyati olmus biri olarak sunu soyleyebilirimki meme diklestirme toparlama yada buyutme ameliyatsiz kesinlikle olmuyor.ici bosalmis sönmüs balon gibi olmus bir memeyi yada sarkik bir memeyi hicbir ilac krem yada yöntem toparlamiyor.tek çözüm operasyonMerba bn nettegörmştm ama adını hatrlmyrm. Bnm ilk doğmmdan snra sol göğsüm çekildi zaten öle çok büyük diillerdi de ilk doğmmdan snra sol hiç yokmş gbi çekilmişti smdi kızm 4 yasnda amelytı düşndm sma cesart edemedm.şmdi 35 hftalık hamilym.kotkum şu ki gnd aynısı olur bu doğmdan snra zaten bünym kilo almyn bi bünye. Bnm sorm şu bildgnz denediğinz doğl yollar var mı veya kremler varsa nler
Offf offff bende şöyle büyük ve dik göğüslerim olsun çok isterdim. 2 çocuktan sonra pert. Ama benim koca aslaaaaa istemiyor. Zaten maddi olarakta karşılamaz. Kadınların bu konuyu nasıl takıntı ettiklerini anlamıyorlar maalesef.Meme ameliyati olmus biri olarak sunu soyleyebilirimki meme diklestirme toparlama yada buyutme ameliyatsiz kesinlikle olmuyor.ici bosalmis sönmüs balon gibi olmus bir memeyi yada sarkik bir memeyi hicbir ilac krem yada yöntem toparlamiyor.tek çözüm operasyon
Tek meme de yapiliyor evet.siz sadece diklestirme mi dusunuyorsunuz.yoksa protez arti diklestirme mi?sadece sol göğsm oldu öle peki tek bi tane yapılıyo mu bilgnz var mı
Basta hicbir eş kabullenmiyor istemiyor karsi cikiyor ama yapildiktan sonra da en cok onlar memnun oluyor.iyiki yaptirmişsin diyolarOfff offff bende şöyle büyük ve dik göğüslerim olsun çok isterdim. 2 çocuktan sonra pert. Ama benim koca aslaaaaa istemiyor. Zaten maddi olarakta karşılamaz. Kadınların bu konuyu nasıl takıntı ettiklerini anlamıyorlar maalesef.
Aynn öle onlar da ister dha byk görmk ama icraat yapalm deynce gerk yok faln filan bakalm bzmkş ne dick. Bnmde ilk dgmdan snra öle oldu çekldi göğsüm smdi eskye nazarn iyi de bakalm doğmdan snra emzrmedn snra nolck bakalmOfff offff bende şöyle büyük ve dik göğüslerim olsun çok isterdim. 2 çocuktan sonra pert. Ama benim koca aslaaaaa istemiyor. Zaten maddi olarakta karşılamaz. Kadınların bu konuyu nasıl takıntı ettiklerini anlamıyorlar maalesef.
İşte iyi ki yaptırmışsın diyecek koca yok bende. Keşke hiç beğenmiyorum hemen yaptıralım deseydi. Ama ben sorun etmiyorum ki bence ideal diyor ama Tırrrtttt para sözkonusu oluncaBasta hicbir eş kabullenmiyor istemiyor karsi cikiyor ama yapildiktan sonra da en cok onlar memnun oluyor.iyiki yaptirmişsin diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?