Göğüs büyütme toplma kremii

Tutimpoyraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
214
74
31
Merba bn nettegörmştm ama adını hatrlmyrm. Bnm ilk doğmmdan snra sol göğsüm çekildi zaten öle çok büyük diillerdi de ilk doğmmdan snra sol hiç yokmş gbi çekilmişti smdi kızm 4 yasnda amelytı düşndm sma cesart edemedm.şmdi 35 hftalık hamilym.kotkum şu ki gnd aynısı olur bu doğmdan snra zaten bünym kilo almyn bi bünye. Bnm sorm şu bildgnz denediğinz doğl yollar var mı veya kremler varsa nler

Merba bn nettegörmştm ama adını hatrlmyrm. Bnm ilk doğmmdan snra sol göğsüm çekildi zaten öle çok büyük diillerdi de ilk doğmmdan snra sol hiç yokmş gbi çekilmişti smdi kızm 4 yasnda amelytı düşndm sma cesart edemedm.şmdi 35 hftalık hamilym.kotkum şu ki gnd aynısı olur bu doğmdan snra zaten bünym kilo almyn bi bünye. Bnm sorm şu bildgnz denediğinz doğl yollar var mı veya kremler varsa nler
Meme ameliyati olmus biri olarak sunu soyleyebilirimki meme diklestirme toparlama yada buyutme ameliyatsiz kesinlikle olmuyor.ici bosalmis sönmüs balon gibi olmus bir memeyi yada sarkik bir memeyi hicbir ilac krem yada yöntem toparlamiyor.tek çözüm operasyon

Meme ameliyati olmus biri olarak sunu soyleyebilirimki meme diklestirme toparlama yada buyutme ameliyatsiz kesinlikle olmuyor.ici bosalmis sönmüs balon gibi olmus bir memeyi yada sarkik bir memeyi hicbir ilac krem yada yöntem toparlamiyor.tek çözüm operasyon
Offf offff bende şöyle büyük ve dik göğüslerim olsun çok isterdim. 2 çocuktan sonra pert. Ama benim koca aslaaaaa istemiyor. Zaten maddi olarakta karşılamaz. Kadınların bu konuyu nasıl takıntı ettiklerini anlamıyorlar maalesef.

Offf offff bende şöyle büyük ve dik göğüslerim olsun çok isterdim. 2 çocuktan sonra pert. Ama benim koca aslaaaaa istemiyor. Zaten maddi olarakta karşılamaz. Kadınların bu konuyu nasıl takıntı ettiklerini anlamıyorlar maalesef.
Basta hicbir eş kabullenmiyor istemiyor karsi cikiyor ama yapildiktan sonra da en cok onlar memnun oluyor.iyiki yaptirmişsin diyolar

Bn dha eşime demedm zaten de evet onnda kabl etceni sanmyrm ama bakalm yok bn sadece sol tarafa olursa eğer düşünyrm oda dikleştrme yani

Aynn öle onlar da ister dha byk görmk ama icraat yapalm deynce gerk yok faln filan bakalm bzmkş ne dick. Bnmde ilk dgmdan snra öle oldu çekldi göğsüm smdi eskye nazarn iyi de bakalm doğmdan snra emzrmedn snra nolck bakalm

Basta hicbir eş kabullenmiyor istemiyor karsi cikiyor ama yapildiktan sonra da en cok onlar memnun oluyor.iyiki yaptirmişsin diyolar
İşte iyi ki yaptırmışsın diyecek koca yok bende. Keşke hiç beğenmiyorum hemen yaptıralım deseydi. Ama ben sorun etmiyorum ki bence ideal diyor ama Tırrrtttt para sözkonusu olunca :KK66: bende olmayacak bu biliyorum. Bigün silikonsuz sütyen takabilecekmiyim acaba :KK66: :KK70:

:) çok pahalı olmasa onlara gerk yokda bazı yerlerde çok pahalı. İşte elindeki için adamn ideal da ister büyk ama para olnca konu ideal ideal diolar ama büyük olsn çık öle karsısına fal taşı olurlar

Kadinlarin isteyip de yapamayacagi hiçbirşey yok kizlar.eger kendiniz için biseyler yapmak istiyorsaniz yapin.once siz mutlu olmalisiniz.eşlere bakarsaniz onlara gore hicbirseye gerek yok.ama yapilinca da gözleri dönüyor.devlet ve üniversite hastanelerinde fiyat olarak daha uygun meme protez ve diklestirme ameliyatları.

X