Göğüs büyütme Sorularım

angel05_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
121
0
*Göğüs büyütme ameliyatından sonra hemen taburcu olunabiliyor mu?
*Yaklaşık ne kadara ameliyat oldunuz?
*Naci Çelik ya da Meltem Çlingir'e ameliyat olanlar varsa görüşlerini yazabilir mi?
*Ameliyat Sonrası ağrılar nasıl?
*Göğüslerinize dokunduğunuzda içinde yabancı bir maddenin olduğunu hissediyor musunuz?

Deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim.Sorularım cok ama.. :)Şimdiden teşekkürler!

...

Son düzenleme:
tüm sorularının cvbı bi alt bi üst konularda mevcuttur, bi zahmet 3-4 saatini ayırıp okusan.. herkes aynı şeyleri soruyor,kimse yazdıklarımızı okumuyor.. biz onları boşuna mı paylaşıyoruz yani :KK43:(

o kadar karışık ki saatlerce okumam lazım.o yüzden ayrı bir konu actım ama istemezseniz cevaplamayabilirsiniz..

*Naci Çelik ya da Meltem Çlingir'e ameliyat olanlar varsa görüşlerini yazabilir mi?
*Göğüslerinize dokunduğunuzda içinde yabancı bir maddenin olduğunu hissediyor musunuz?

Deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim.Sorularım cok ama.. :)Şimdiden teşekkürler!

...

ıstersen hemen taburcu olursun ıstersen 1 gun kalabılırsın sana baglı tamamen..hmen taburcu olursan kalma ucretı vermessın..
ben ızmırde oldum 7 ay once 4000 lıraya..
meltem hanımı duymadım ama nacı celıgın basarılı bır cerrah oldugunu bılıyorum..
amelıyat sonrası 3-4 gun bırının sana yatıp kalkarken destek olması lazım. kollarına fazla yuklenmemen ve agır kaldırmaman gerekıyo 1 hafta..
benım protezım 375 cc hıc meme dokum olmamasına ragmen bu buyuklukte bı protez konuldu ılk zmanlar cok gergındı patlayacak gıbı ama suan gayet dogallar..2.haftadan sonra hep srnınlelermıs gıbı hıssedıyosun.fıkır olacaksa resım gonderebılırım..
amelıyat sonrası narkozdan mıden bulanabılır onun ıcınde ıgneler var aklında lsun anestzıye yada hemsırelere soluyosun anestezıyle konusup sana yapıyolar ve 1- 2 ssat ıcınde mıde bulantını kesıyo..
agrım benım yoktu sadece yatıp kalkarken zorlanıyodum ılk 3 gun o kadar..
yanı korkulcak bı amelıyat degıl bı laporoskopı yada sunızıt amelıyatından basıt bı amelıyat bızzat yasadım cunku..

cok tesekkür ederim ..cogu kişi hastanede kalmamıs buna sevindim.bir de diren nedir merak ediyorum bu arada resim gönderebilirsen gercekten cok mutlu oluurum

Son düzenleme:
banada resımlerını yollarmısın yakın zamanda amelıyat olucam ama bazen vazgececek gıbı oluyorum sızde hıssettınız mı bu tur seyler bana bıraz cesaret verın

yok canım ben hıssetmedım boyle..hatta sınavımdan dolayı 1 ay beklemem gerekıyodu ona bıle sabredemedım gecmedı zaman sankı..
valla dedıgım gıbı cok dayanılmayacak ve zor bı amelıyat degı ben daha once sinüzit ve laporoskopı oldum ıkısıde genel anestezıyledı ama onlar daha zordu emın ol..
bu amelıyattan sonra 4 gun destek olcak bırısı gerekıyo sadece yataken ve kalkarken o kadar..
maılını yazarsan atarım saana..
benım gıbı dumduzse senınde emın ol yaptırdıktan sonra ozguvenın tavan yapcak ve gogsunu gere gere gezeceksın..

...

ben 1,5 sene önce naci beye oldum ameliyatımı.. sorulara teker teker cevap verelim:KK1:
1)ameliyat sonrası dayanılmaz ağrılarım olmadı
2)kas zarı altına 250 cc protez konuldu bana.Gögüslerime dokunduğumda asla yabancı madde hissi oluşmuyor.
sen sor sorularını teker teker cevaplayabilirim..birgünden birgüne neden oldum bu ameliyatı demeyeceğin ve her kıyafet deneyişinde mutlulktan gözlerinin içi gülecek bir ameliyat sonucu oluyor..şimdiden kolay gelsin

banada resımlerını yollarmısın yakın zamanda amelıyat olucam ama bazen vazgececek gıbı oluyorum sızde hıssettınız mı bu tur seyler bana bıraz cesaret verın

ben de çok yaşadım o gel gitleri...ama ameliyattan 2 gün önce 3 boyutlu çizim için naci beyle görüştükten sonra hiç bir korkum kalmamıştı.. sonuçta bir ameliyat oluyorsun ve bilmediğin bir sürecin içerisine giriyorsun,ama inan korktuğuna değmeyecek..şimdiden geçmiş olsun

...

İşte fırından yeni çıkmış taze taze cevaplar:

* Hemen taburcu olunabilir aslında ama doktorum hastalarının 1 gece kalmasını istiyor. Bence de ilk gece kalınsa iyi olur

* Fiyat söylemeyeyim hastaya göre değişir.
* Naci Çelik ' e ameliyat oldum. Zaten KK Pro kartı olana %10 indirim yapıyor.
* Ağrım olmadı değil ama çok da dayanılmayacak gibi değil. İlaçlar rahatlatıyor. Ama yine de ani hareketlerden kaçmak lazım.
* Benim daha 5. günüm şu an gerginim çok da ellemiyorum açıkcası. Biraz daha zaman geçince daha rahat cevap veririm.

Darısı başına:KK61:

cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim umarım sizin gibi en kısa zamanda ameliyat olurum ben de..ben sanırım hemen taburcu olmayı tercih edicem tabi durumum müsait olursa bakalım bir o günler gelsin de:)

angel yazılarını okuyunca kendimi hatırlıyorum gerçekten de o kadar çok istiyordum ki bu ameliyatı 2 haftada protez olduklarını bile unuttum izlere krem sürmek için bakmasam varlıkları bile aklıma gelmez.bende bir gece kaldım kalman bence daha iyi olur herhangi bir komplikasyona karşı.inşallah sende hayallerine bir an önce kavuşursun :KK34:

haklısın ilk günü hastanede gecirmek en doğrusu sanırım.o günü iple cekiyorum sen kime yaptırmıstın ameliyatı bu arada?

ben devlet hastanesinde yaptırdım 75a bile dolmuyordu badi falan giyince sütyenin süngerleri olduğu okadar belli oluyordu ki o duyguyu yaşamak bile beni deli ediyordu şimdi güzel durması için sporcu sütyenim bile yetiyo.eğer şu an sende böyle duygular yaşıyorsan emin ol yaptırdığına pişman olmayacaksın

aynen katılıyorum pişman olacağımı hiç sanmıyorum yani inşallah..devlet hastanesinde silikon taktıklarını bilmiyordum.ama kesinlikle devlet hastanelerinde de bu ameliyat yapılmalı sonucta bu da bir ihtiyaç zevkten kimse silikon taktırmıyor

X