Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütme Programı

incirzeytin

sus, cahilliğin içinde kalsın..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
761
2.559
kızlar nasıl diyeyim uzun zamandan beri kafama takılan bir sorundu...
cok useniyordum yapmaya ama sonunda arkadaslarımı da ikna edip beraber program yaptık programımı buraya da yazayım belki baslamak isteyen olur cunku tek kisi baslamaktansa iki üc kisiyle baslayınca daha motive edici oluyor kendimce :) :)
ilk kesinlikle inanıyoruzzzzz biz henüz telkin bulamadık umarım birinizde vardır ve bana atarsınız cunku cok aradık ama bulamadık..
Her sabah kesinlikle bir bardak adacayı, daha sonra bir aksam hayıt tohumu bir aksam serbetci otu iciyoruz
cörek otu yagıyla zamanımız oldugu an masaj yapıyoruz. gece yatmadan once göğsümüze serbetci otundan yaptıgımız kremi sürüp strecliyoruz aman cok sıkı streclemeyin kızlar mazallah iceri kacar strecli bir sekilde göğüs egzersizleri yapıyoruz ve göğsümüz strecli sekilde yatıyoruz. sabah ıslak mendille güzelce temizliyoruz göğüslerimizi :) öğlenleri küç yemeyi unutmuyoruz bir çay kaşığı yiyoruz biz. bir de muz ve çikolata yiyoruz bunu biz aksamları tatlı niyetine yapıyoruz tadı mükemmel oluyor :) çikolatayı benmari usülü eritiyoruz bir kaseye ya da dondurma bardagına dokup icine muz dilimliyoruz insan ikincisini istiyor :)
gercekten programımız cok fazla yogun, insallah etkili olur biz 2. gündeyiz gelismeler oldukca yazıcam :)
biz inanıyoruz basarıcaz ise yaramıyor falan diyenlere kulak asmayın her sey inanmaktan gecer Allah her seyin bir caresini vermistir elbet
telkin dosyası olan lutfen göndermeyi unutmasın kızlar :)

Nasıl gidiyor merak ettim ben? Bu arada çörek otu yağı tüylenme yapmaz mı ben arada bi masaj yapmaya başlamıştım tüylendigini hissettim o yuzden soruyorum Ins ilerme olmuştur :)

Nasıl gidiyor merak ettim ben? Bu arada çörek otu yağı tüylenme yapmaz mı ben arada bi masaj yapmaya başlamıştım tüylendigini hissettim o yuzden soruyorum Ins ilerme olmuştur :)

evet evet bende gelime oldu cokkkkkk mutluyum ama henüz istedigim gibi olmadılar tabii... yine de cok umutluyum bu gidisle yaza kadar baya bi gelisme olur insallahh :) hayır corek otu yagı bende tuylenme yapmadı,bu serbetci otnunu ya da hayıtın tuyleri doktugu görülmüs böyle beldeki,göğüsteki testesteron hormonunun verdiği fazlalık tüyleri.. belki birbirlerini dengeliyorlardır :)

Programinizi devam ettiriyomusunuz bi fark var mi ben de boyle biseye baslamak istiyodum da tavsiye falan verebilirmisiniz

Evet kızlar bütün ümidimiz sizde
Gelişmeleri paylaşın lütfeenn

Anladım canım dediğin doğru olabilir işte ben göğüs arasında tüylenme hissettim bıraktım hemen.Yazın bende başlamayı düşünüyorum bu hayıt otunu deneyeceğim.Bende burada muhakkak paylaşırım.İnşallah umduğun sonucu alırsın ben çok kafama takıyorum inşallah faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…