Hocam merhabalar artık sormadığım çalmadığım kapı kalmadı bir ihtimalde size sormak istedim 2010 yılının eylül ayında buyutma operasyonu gecirdim ameliyatımın 5. günü yani sargılarımın acılacağı gün sargılarımın sırılsıklam olduğunu hafif bir kan ile suyabenzerbi sıvının geldiğini farkettim ve abar topar doktora gittiğimde sağ göğsümün protezi yadırgadığını o nedenle su topladığını sürekli içindeki suyun atılması için her gün gün asırı doktoragiderek göğsümü yara kısmına bastırarak içindeki olusan sıvıyı akıttı ve yeniden sıkı sıkı sardı tabi bu yaklasık bir ayı buldu ve ben her gün gidip geldim ve bu durum düzeldikten sonra sağ göğüs ucumda hassasiyet mevcuttu ama sol göğsümde ne his kaybı nede asırı hasssasyet mevcuttu doktorum sağ göğüs ucumdaki hassasiyetin 6 a y sonra düzeleceğini söyledi birde göğüs içinde oluşan sıvıdan kaynaklıdır dedi aradan 6 ay geci gene gittim doktora hala göğüs ucum asırı hassasietten dokunamıyorum hafif bir sürtünmede ciddi acılar cekiyorum 1 yılı tamamlaması gerek dedi bu sefer ama ben neredeyse 2 seneye yaklasıor ameliyatım ama ne yazıkki göğüs ucumdaki hassasiyet gitmedi ve benim dünyam kararıyor artık yeni evlendim esimle sorun yasıoruz dokundurtamıyorum her dokunduğunda acıyla bağırıyorum e onuda gectik ben ileride anne olucam bebeğim bu göğsümden süt emecek ben hafif bir sürtünmeye bile tahammül edemezken nasıl çocuk emzirebilirim çeşitli plastik cerrahlarına gittim gösterdim ceşitli röntgenler mr ler vs herseyi yaptık bu ağrıyı acıyı dindirecek hiç bir cevap alamadım tek söylenene iyi bi doktor bulup o göğüs ucuma giden siniri aldırıp tamamen bir his kaybı yasanması dediler en azından asırı hassasiyet ten iyiymiş ya allah askına bunun baska cözümü yok mu ben bu acı ile nereye kadar yasayabilirim zaten göğüslerim sarktı koca karı memesi gibi geziyorum laşkalaştı yeni evli olmama rağmen bu konuda esimden uzak durmama rağmen bu hale geldiler artık onuda düsünmüyorum ama lütfen bu hassasiyet için birseyler söyleyin sizde diğer doktorlar gibi literatürde olduğu gibi sebepleri bunlardır yapıcak bir sey var mı arastırmak gerek deyip geciştirmeyin ne olur cevap bekliyorum sizden........saygılar..