Gogüs büyütme hakkinda sorularim...

MutfaKKedisi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
258
83
Merhaba arkadaslar..
Önümüzdeki aylarda gögüs büyütme estetigi yaptirmak istiyorum, biraz birseyler okudum burda, amliyat gecirmis arkaslar sagolsunlar basindan gecenleri yazmislar, fakat aklima takilan bazi sorular var.

1. Gögüs estetiginde hep okuyorum ölcüleri 170 cc vs. yanilmiyorsam öyle birseydi, bunlar ne demek oluyor, örnegin 80 takmak istesem kaclik birseyler konuluyor icine?
2. Icine konulucak seyde farkli farkliymis galiba, herkeste ayni sey kullanilmiyor sanirim, yani maddesi, bazilarinda ilerde yine kücülme olayi olabilirmi?
3.Ve bazilarin malesef cok cok kötü hikayelerini okudum, agrilarini vs. Ameliyat kas üstünden olursa agrilar biraz daha hafifliyormu?
4. Gögüs estetiginde uzmanlasmis tavsiye edebileceginiz doktorlar kim?
5. Bu amliyatlar kaca mal oldu size, veya kactan basliyor fiyatlari?

Simdiden Tesekkürler olumunekankayizsmile

mutfak kedisi, kisaca yanıt vereyım . kas altı daha agırılı olur evet cunku kasın kesilir.mesleğin gereği bun bilmen gerekirdi :)
bu yuzden kas altı ve kas zarı altı ddaha agrısızdır denıyor. yasamadım bilmiyorum .
ortalama olarak 4.000-6000 arasında gidiyor ameliyat fıyatları
birçok isim var , doktorlar onerıler kısmından da bakabilirsin .
silikonun cok cesıdı var damla yuvarlak yuksek profıl alcak profil orta profil vs dıye. burda biraz doktorun tercihi devreye giriyor.
cc olayına gelelim . her cc her kadında farklı durur. cunku her kadının boyu kilosu vucut genıslıgı farklıdır. 80 dediğimiz şey gogus altı ölcüsüdür. a , b , c, d cup gogus buyuklugudur . sanırım b cup istiyosunuz siz. ameliyat oncesi bos sutyen ıcıne prıtez boyları konularak doktorla beraber ygun buyukluge karar verilebilir.

mutfak kedisi, kisaca yanıt vereyım . kas altı daha agırılı olur evet cunku kasın kesilir.mesleğin gereği bun bilmen gerekirdi :)
bu yuzden kas altı ve kas zarı altı ddaha agrısızdır denıyor. yasamadım bilmiyorum .
ortalama olarak 4.000-6000 arasında gidiyor ameliyat fıyatları
birçok isim var , doktorlar onerıler kısmından da bakabilirsin .
silikonun cok cesıdı var damla yuvarlak yuksek profıl alcak profil orta profil vs dıye. burda biraz doktorun tercihi devreye giriyor.
cc olayına gelelim . her cc her kadında farklı durur. cunku her kadının boyu kilosu vucut genıslıgı farklıdır. 80 dediğimiz şey gogus altı ölcüsüdür. a , b , c, d cup gogus buyuklugudur . sanırım b cup istiyosunuz siz. ameliyat oncesi bos sutyen ıcıne prıtez boyları konularak doktorla beraber ygun buyukluge karar verilebilir.

aydinlattigin icin tskler abcj :) ben hemsire degilim, okuyorum daha o yüzden henüz herseyi bilemiyorum ama yorumun icin cok sagol....

selam canm ben aylarca araştırdım,senn bu sorduğun soruların cevabını aradm.ama şimdi dönüp bakıyrmda beni çok ilgilendrmeyen şelrmiş bunlar aslında.ben ameliyat olalı 6. gnm.şunu demk istedm
çok ii br doktor bul ve ona güven.onda sonrasınıda düşünme.yok kasaltı üstü profilleri vs...inan sana en yakışcak olanı onlr daha ii biilirler.

X