• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme estetiği hakkında

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.249
681
373
Kocaeli
Arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum ama izmirde önerebilceğiniz bi yer varmı ? fiyatı uygun ve sağlıklı bi yer

Cenk Tokat var benim bildiğim e gizeml ona olmuştu sonucu çok başarılı

Bir sorum olcaktı.. bende göğüs büyütme estetiği olmak istiyorum ama tek bir korkum var. Anestezi olması.. sonuçta serum veriliyor ve bir daha kalkamamak düşüncesi beni biraz geri çekiyor

Bir sorum olcaktı.. bende göğüs büyütme estetiği olmak istiyorum ama tek bir korkum var. Anestezi olması.. sonuçta serum veriliyor ve bir daha kalkamamak düşüncesi beni biraz geri çekiyor
herhangi bir rahatsızlığınız yoksa bişi olmaz merak etmeyin. zaten ameliyat öncesi tetkikleriniz yapılıyor. o bahsettiğiniz Allah kimsenin başına vermesin başka rahatsızlıkları olan hastalar için geçerli oluyor.
biz ne kadar gözümüzde büyütsek te doktorlar için çok basit bir ameliyat bu.. ben doktordan ameliyat için gün alırken, "1 saatlik ameliyat araya sıkıştırırm ben seni" demişti.:confused:

Back