göğüs büyütme egzersizi

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
göğüs büyütmek için bildiginiz bi egzersiz var mi lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim

Hormonal bir durum bu canim. Egzersizler sadece kas yapiyor,kas olusumu da yagi eritiyor. Gogus daha cok kuculuyor yani. Bende cok yol aradim ama maalesef tek care silikon

Hormonal bir durum bu canim. Egzersizler sadece kas yapiyor,kas olusumu da yagi eritiyor. Gogus daha cok kuculuyor yani. Bende cok yol aradim ama maalesef tek care silikon
hiç mi şans yok ya ben 15 yaşındayım ama yaşıtlarımin göğüsleri yüzünden böyle takıntılı oldum kendime dert ettim küçük kalsin da istemiyorum :'(

hiç mi şans yok ya ben 15 yaşındayım ama yaşıtlarımin göğüsleri yüzünden böyle takıntılı oldum kendime dert ettim küçük kalsin da istemiyorum :'(
Ben 26 yasindayim benm yasitlariminkiler bomba gibi benimki torpil kiz kaciran falanda olabilir bilemiyorum o kadar takma. Oldugu kadar,olmadigi kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…