Aynen haklısın ben de denerim belki.. Ben ictim cayı acı tadı var ama yavas yavas icebiliyorum valla suphelendim simdi ben serbetci otu diye baska bi sey almamisimdir umarim cunku gittigidiyor dan aldimCanım bana da önce o müzik işi çok sacma geldi sonra yorumlara baktim gerçekten inanmak lazimms denemek lazim ne kaybedecez ki. Bide ben şerbetçi otunn tadina baktiktan sonra hic birseyi umurumda olmadi inan rengine faln bakmadim bile :) ona bir kilo şeker koysak yine fayda etmez yarn kremi alayim bakaym ise yararsa ona devam edicem bide hayt otu bide themra diye göğüs şekillendirici ve büyütücü yag çok duydum bulabilirsm onu almayi düşünüyorum bakalm yarin aktara gidicem bayan varsa herseyi anlatırım bakalim ne onerecek
Aynen haklısın ben de denerim belki.. Ben ictim cayı acı tadı var ama yavas yavas icebiliyorum valla suphelendim simdi ben serbetci otu diye baska bi sey almamisimdir umarim cunku gittigidiyor dan aldimbide ben seker de atmiyorum etkisi bozulmasin diye Eki Görüntüle 1601709 Ay bilenler baksın ot bu demi kazıklanmadım demii o kremi duymadım ben de bakayim bunlar ise yaramazsa mecburen hazir krem kullancam
Sıcakta çıkmaya üşendim doğru otsa sorun yokBence ot bu ama keşke kendin aktardan alsaydin
Sıcakta çıkmaya üşendim doğru otsa sorun yok
Kızlar kremi yanlış yapıyorsunuz resim yolladım ondaki gibi yapılacak.
Bu arada bana da dua edin kızlar benimkiler de büyüsün benimki sizinkinden de daha kötü ve çok zayıfım dua istiyorum
Kızlar kremi yanlış yapıyorsunuz resim yolladım ondaki gibi yapılacak.
Bu arada bana da dua edin kızlar benimkiler de büyüsün benimki sizinkinden de daha kötü ve çok zayıfım dua istiyorum
Blender dan geçirme canım direkt yazdığı gibi yap.
Aslında bende azıcık gelişme var önceki ölçüm alt 71 üst 76ydi. Şimdi dolgunlasti ve büyüdü de bir haftadır yapıyorum bunu başka da bir şey yapmıyorum biraz da kilo almak için uğraşıyorum ondan da büyümüş olabilir gerçi kilo pek almadım ama
Canım cok sağol ya valla bi turlu yapamamistim su kremi :) etki olmamis gibi hissediyorum ama insallah olmustur yaa :/ benimkide cok kotu tahta gibi dumduz 75 destekli bedeni bile doldurmuyorKızlar kremi yanlış yapıyorsunuz resim yolladım ondaki gibi yapılacak.
Canım ben bugun tekrar yaptim kivamida tuttu.. Ama resimdeki gibi yapmadım goz karari kremle esit olcak kadar ota, otun 3te 1i kadar su kattim o suyu cekilinceye kadar kaynadı. Bu sefer mikserden gecirdim gecen sefer suyunu katmistim bu sefer mikserdem gecirdigim tortulari kattim kivami oldu ama yapilisi dogru mudur bilmemTm da canım ot öyle tüm tüm nasıl sürülüyor?
Canım ben bugun tekrar yaptim kivamida tuttu.. Ama resimdeki gibi yapmadım goz karari kremle esit olcak kadar ota, otun 3te 1i kadar su kattim o suyu cekilinceye kadar kaynadı. Bu sefer mikserden gecirdim gecen sefer suyunu katmistim bu sefer mikserdem gecirdigim tortulari kattim kivami oldu ama yapilisi dogru mudur bilmem
Kızlaar bugün dayanamayıp ölçtüm eski ölçülerim 76-80di. Bugun olctugumde 76,5-81 cikti. Bu da bi gelisme diye dusunuyorum insallah daha hızlı büyürler
Canım resim atamadım ama bu linkte gosteriyo. https://www.google.com.tr/search?q=...h11bAxh&biw=360&bih=566#imgrc=eJVGNYv3uIUM0M:Canim bende bugün mesure aldım ama nasl ölçülyr bilmiyorm rica etsem kiyafet ustndykn nasl olcysn bi foto atsan
Kızlaar bugün dayanamayıp ölçtüm eski ölçülerim 76-80di. Bugun olctugumde 76,5-81 cikti. Bu da bi gelisme diye dusunuyorum insallah daha hızlı büyürler
Takip edersin canım haftada bir ölç insallah gelisme olurCanım benimkiler üst 71 alt 77