Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütme çabalarım başladı

Aynen haklısın ben de denerim belki.. Ben ictim cayı acı tadı var ama yavas yavas icebiliyorum valla suphelendim simdi ben serbetci otu diye baska bi sey almamisimdir umarim cunku gittigidiyor dan aldim bide ben seker de atmiyorum etkisi bozulmasin diye Ay bilenler baksın ot bu demi kazıklanmadım demii o kremi duymadım ben de bakayim bunlar ise yaramazsa mecburen hazir krem kullancam

Bence ot bu ama keşke kendin aktardan alsaydin

Kızlar kremi yanlış yapıyorsunuz resim yolladım ondaki gibi yapılacak.
Bu arada bana da dua edin kızlar benimkiler de büyüsün benimki sizinkinden de daha kötü ve çok zayıfım dua istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-04-18-03-29.png
    294,3 KB · Görüntüleme: 489
Bu arada bana da dua edin kızlar benimkiler de büyüsün benimki sizinkinden de daha kötü ve çok zayıfım dua istiyorum

Canm bende en az senin kadar kötüyüm sende bizlere dua et sen neler yapıyorsun basladiysan vat mi bi gelisme bilgilerini verir misin

Canım birde otu blenderden geçirmiyor muyuz direk ot halinde mi atıyoruz kreme

Blender dan geçirme canım direkt yazdığı gibi yap.
Aslında bende azıcık gelişme var önceki ölçüm alt 71 üst 76ydi. Şimdi dolgunlasti ve büyüdü de bir haftadır yapıyorum bunu başka da bir şey yapmıyorum biraz da kilo almak için uğraşıyorum ondan da büyümüş olabilir gerçi kilo pek almadım ama

Tm da canım ot öyle tüm tüm nasıl sürülüyor?

Canım cok sağol ya valla bi turlu yapamamistim su kremi :) etki olmamis gibi hissediyorum ama insallah olmustur yaa :/ benimkide cok kotu tahta gibi dumduz 75 destekli bedeni bile doldurmuyor

Tm da canım ot öyle tüm tüm nasıl sürülüyor?
Canım ben bugun tekrar yaptim kivamida tuttu.. Ama resimdeki gibi yapmadım goz karari kremle esit olcak kadar ota, otun 3te 1i kadar su kattim o suyu cekilinceye kadar kaynadı. Bu sefer mikserden gecirdim gecen sefer suyunu katmistim bu sefer mikserdem gecirdigim tortulari kattim kivami oldu ama yapilisi dogru mudur bilmem

Az önce arkadas mesj atmış ya tüm tüm diye valla tüm nasl sürülür dedim kz var mi bi gelisme benim 2.gunum bişey yok daha çörek otu yağını çok övüyorlr onu da yapıyor ama bana göre değişim yok

Kızlaar bugün dayanamayıp ölçtüm eski ölçülerim 76-80di. Bugun olctugumde 76,5-81 cikti. Bu da bi gelisme diye dusunuyorum insallah daha hızlı büyürler

Kızlaar bugün dayanamayıp ölçtüm eski ölçülerim 76-80di. Bugun olctugumde 76,5-81 cikti. Bu da bi gelisme diye dusunuyorum insallah daha hızlı büyürler

Canim bende bugün mesure aldım ama nasl ölçülyr bilmiyorm rica etsem kiyafet ustndykn nasl olcysn bi foto atsan

Bi gelisme var demekki kz peki sen farkediyor musun büyüdüğünü

Kızlar çinliler f-cup cookies diye göğüs büyüten kurabiye bulmuş. Türkiyede bundan yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…