ize çok takılma çünkü zamnla kayboluyor ve ii bi cerrah ameliyatını yaparsa yarayı mümkün olduğunca küçük açıyor,bu hassasiyetni sölersin bende koltuk altından istyodum fakat protz kolt.altından yapıldığında istenilen yere konulamıyormuş zamnla protez kol harekett ettikçe oynayıp yukarılara kayabiliyormuş 3 farklı dr bunu söledi bnde göğüs altından yaptrdm ameliyatımı,sen meme başında iz istemiosun ama bakalım senn meme başın protezi koymak için yeterli büyüklüktemi??bayan erkek bunlarada çok takılmamanı tavsiye ederim mutlu günler...
biz bayanlar bayan doktorlar daha az başarılı diye şartlandıktan sonra erkek bi hasta kimbilir ne düşünür aynı eğitimi alıyolar sırf cinsiyetleri yüzünden neden daha az başarılı olsunlar ki
çoğu bayandan erkek jinekologlar daha iyi erkek dişçi daha iyi diye duymuşumdur şimdi de erkek estetikçi daha iyi deniyo biz kadınlar kadınlara şans tanımıyoruz erkeklere ayrımcılık yapıyolar diye suç bulmayalım hiç, biz bile ayrımcılık yapıyoruz
ben de bayan doktor istiyorum ama tavsiye edebilecek kimseye rastlayamıyorum genelde erkek doktorlara gidiliyo ve kadın estetik cerrahlara hastanelerde bile rastlayamıyorum sayıları az doktorun umrunda olmaz tabiki ama ben bayan olursa daha rahat ederim isteklerimi daha güzel anlatırım
slm. siz ankaradaki doktor isimlerini soruyorsunuz heralde ama ben size İstanbuldan bir bayan doktoru ısrarla tavsiye edeceğim. ben ve kuzenim Op.Dr Eser Aydoğduya meme silikon ameliyatı olduk. kendisi bize her hastanın memesine göre farklı teknik yapılmasnı anlatmıştı.ikimizin de göğsü çok güzel ve doğal oldu. eğer İstanbula gelme fırsatınız olursa kendisiyle mutlaka görüşün derim.
Bende meme estetiği düşünüyorum.bunca yıl sorun yaşadınız mi silikonlarinizdan. Memnun kaldınız mi yani. Bende düşünüyorum fakat ilerde sorun yaşarım diye de korkuyorum açıkçası. Ve İstanbul da ii bi bayan doktor araştırıyorumslm. siz ankaradaki doktor isimlerini soruyorsunuz heralde ama ben size İstanbuldan bir bayan doktoru ısrarla tavsiye edeceğim. ben ve kuzenim Op.Dr Eser Aydoğduya meme silikon ameliyatı olduk. kendisi bize her hastanın memesine göre farklı teknik yapılmasnı anlatmıştı.ikimizin de göğsü çok güzel ve doğal oldu. eğer İstanbula gelme fırsatınız olursa kendisiyle mutlaka görüşün derim.