göğüs büyütme bayan doktor?

ayyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
64
0
kızlar. koltuk altı jel silikon ile göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. ama tercihim bayan doktordan yana. ilerde eşimle aramda sorun olmaması ve şu an için de kendimi rahat hissedebilmem için önemli. aslında pek çok bayan cerrah var ama burada pek isimleri geçmemiş. aylin karanlık'la mailleştik ama koltuk altı yapmadığını söyledi. bense göğüs üstünde iz istemiyorum. bana yardımcı olabilir misiniz lütfen.
figen özgür, melike erdim, ebru durmuş özellikle merak ettiğim isimler. sizden ya da tanıdıklarınızdan bu isimlerden birine ameliyat olanınız var mı?

ize çok takılma çünkü zamnla kayboluyor ve ii bi cerrah ameliyatını yaparsa yarayı mümkün olduğunca küçük açıyor,bu hassasiyetni sölersin bende koltuk altından istyodum fakat protz kolt.altından yapıldığında istenilen yere konulamıyormuş zamnla protez kol harekett ettikçe oynayıp yukarılara kayabiliyormuş 3 farklı dr bunu söledi bnde göğüs altından yaptrdm ameliyatımı,sen meme başında iz istemiosun ama bakalım senn meme başın protezi koymak için yeterli büyüklüktemi??bayan erkek bunlarada çok takılmamanı tavsiye ederim mutlu günler...

ize çok takılma çünkü zamnla kayboluyor ve ii bi cerrah ameliyatını yaparsa yarayı mümkün olduğunca küçük açıyor,bu hassasiyetni sölersin bende koltuk altından istyodum fakat protz kolt.altından yapıldığında istenilen yere konulamıyormuş zamnla protez kol harekett ettikçe oynayıp yukarılara kayabiliyormuş 3 farklı dr bunu söledi bnde göğüs altından yaptrdm ameliyatımı,sen meme başında iz istemiosun ama bakalım senn meme başın protezi koymak için yeterli büyüklüktemi??bayan erkek bunlarada çok takılmamanı tavsiye ederim mutlu günler...

arkadasa tamamen katılıyorum..koltuk altından ve meme ucundan oldugunda protez tam yerıne yerlesmıyoo..en guzelı meme altı kesısı..bencede bayan erkek takılma cunnku onlar senın gıbı kac tane hasta goruyolar ve işi olarak bakıyo yanı ayrıca ben plastık cerrahıde erkeklerın daha basarılı oldugunu dusunuyorum ama ıstısnalarda vardr tabıı

biz bayanlar bayan doktorlar daha az başarılı diye şartlandıktan sonra erkek bi hasta kimbilir ne düşünür aynı eğitimi alıyolar sırf cinsiyetleri yüzünden neden daha az başarılı olsunlar ki
çoğu bayandan erkek jinekologlar daha iyi erkek dişçi daha iyi diye duymuşumdur şimdi de erkek estetikçi daha iyi deniyo biz kadınlar kadınlara şans tanımıyoruz erkeklere ayrımcılık yapıyolar diye suç bulmayalım hiç, biz bile ayrımcılık yapıyoruz

ben de bayan doktor istiyorum ama tavsiye edebilecek kimseye rastlayamıyorum genelde erkek doktorlara gidiliyo ve kadın estetik cerrahlara hastanelerde bile rastlayamıyorum sayıları az doktorun umrunda olmaz tabiki ama ben bayan olursa daha rahat ederim isteklerimi daha güzel anlatırım

biz bayanlar bayan doktorlar daha az başarılı diye şartlandıktan sonra erkek bi hasta kimbilir ne düşünür aynı eğitimi alıyolar sırf cinsiyetleri yüzünden neden daha az başarılı olsunlar ki
çoğu bayandan erkek jinekologlar daha iyi erkek dişçi daha iyi diye duymuşumdur şimdi de erkek estetikçi daha iyi deniyo biz kadınlar kadınlara şans tanımıyoruz erkeklere ayrımcılık yapıyolar diye suç bulmayalım hiç, biz bile ayrımcılık yapıyoruz

ben de bayan doktor istiyorum ama tavsiye edebilecek kimseye rastlayamıyorum genelde erkek doktorlara gidiliyo ve kadın estetik cerrahlara hastanelerde bile rastlayamıyorum sayıları az doktorun umrunda olmaz tabiki ama ben bayan olursa daha rahat ederim isteklerimi daha güzel anlatırım

ama gercekler buu ..bayanlar daha duygusal davranıyo bence..bu benım fıkrım ve senın goruslerınede saygım var..sımdıye kadar hangı bayan doktora gıttıysem kaprıslı ve ukala ama hıc bı erkek doktorda bu durumu yasamadım..
ıstanbuldada 1 tane bayan doktor tanıyorum oda nette kendı doktorumu (cenk beyi) bulmadan once tanıstık ve tum sorularıma cok acıklayıcı cevaplar verdı..esra çelik ıstersen arastır..

Son düzenleme:
bayanlar duygusal değil ön yargılı davranıyo ben diyorum ki bayanlar daha çok erkek doktorlara güveniyolar ben 10 erkek doktora gidiyosam 4 veya 5inden memnun kalıyorum ama gidip erkek doktorlar başarısız demiyorum bunu o doktorun cinsiyetine değil kendini yetiştirmemesine bağlıyorum yani erkek doktorlardan da çok başarısız ve ukala olanlar var ama bi bayan doktor ukala çıksa onun bayan olmasından kaynaklanıyo gibi inanılıyo çok tuhaf yani bu tamamen kişilikle ilgili bayanlar mı ukala olur sadece
bir bayan doktor kötü çıktı mı bayan doktorlara gitmekten tamamen vazgeçiliyo ama bi erkek doktor kötü çıktı mı onun yerine başka bi erkek doktor tercih ediliyo yalan mı
yani başarısız bi erkek doktorun başarısızlığı erkek olmasına bağlanmıyo ama bayan doktorun başarısızlığı bayan olmasına bağlanıyo

slm. siz ankaradaki doktor isimlerini soruyorsunuz heralde ama ben size İstanbuldan bir bayan doktoru ısrarla tavsiye edeceğim. ben ve kuzenim Op.Dr Eser Aydoğduya meme silikon ameliyatı olduk. kendisi bize her hastanın memesine göre farklı teknik yapılmasnı anlatmıştı.ikimizin de göğsü çok güzel ve doğal oldu. eğer İstanbula gelme fırsatınız olursa kendisiyle mutlaka görüşün derim.

slm. siz ankaradaki doktor isimlerini soruyorsunuz heralde ama ben size İstanbuldan bir bayan doktoru ısrarla tavsiye edeceğim. ben ve kuzenim Op.Dr Eser Aydoğduya meme silikon ameliyatı olduk. kendisi bize her hastanın memesine göre farklı teknik yapılmasnı anlatmıştı.ikimizin de göğsü çok güzel ve doğal oldu. eğer İstanbula gelme fırsatınız olursa kendisiyle mutlaka görüşün derim.

yardımcısı eda hanımla bugün telefonda görüştük. eser hanımın da sitesini inceledim. çok tatlı bir bayan. istanbula gitme şansım olursa kendisiyle kesinnlikle görüşücem ve sanırım beni ikna edecek gibi görünüyor :) koltuk altı yapmıyomuş ama 3-4 cm'lik bir kesi olduğunu söyledi. bilemiyorum aslında izin gizlenmesi önemli benim için. ama koltuk altı yönteminde yukarı kayma riski varmış. risk almak da istemiyorum.
efsuny tatlım siz ne zaman oldunuz ameliyatınızı? izleriniz ne durumda? bakınca anlaşılıyo mu? ; bu doğallık sadece görüntü değildir sanırım, yumuşaklık ve his olarak da doğal bi göğüs kıvamında mı bayanssulusmile

(benim bakınca anlamaktan kastım eş bu arada :KK66: havuz-deniz safam yok zaten. tek eşim görecek.)

slm canım. benim yaklaşık 8 ay oldu. meme başından oldu benimkisi. hiçbir şekilde izim belli değil. ben evliyim ve bununla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. her zaman aynı şeyi söylüyorum iyi ki yaptırmışım :-) psikolojik olarak kendimi inanılmaz iyi hissediyorum.

ya ben evli değilim ve ilerde emzirme sorunu olması riskini göze alamıyorum :KK43:

Bende meme estetiği düşünüyorum.bunca yıl sorun yaşadınız mi silikonlarinizdan. Memnun kaldınız mi yani. Bende düşünüyorum fakat ilerde sorun yaşarım diye de korkuyorum açıkçası. Ve İstanbul da ii bi bayan doktor araştırıyorum

X