Göğüs Büyütme ameliyatım Doç. Dr. Gürcan Aslan

marica12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
9
5
34
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce foruma katıldım ve bu süre içinde ameliyat olmak ile ilgili kafamdaki birçok soruya burada cevap buldum. Aynı şekilde ben de tecrübelerimi diğer arkadaşlara bir nebze yardımcı olması için paylaşacağım.

Ben Nisan ayında Ankara Eğitim ve Araş. Hastanesinde Doç Dr. Gürcan Aslan'a ameliyat oldum. Öncelikle özel mi yoksa devlet hastanesi mi daha iyidir diye tedirgin olan arkadaşlar için söylüyorum önemli olan doğru doktoru bulmak. Sonuçta ameliyat her şekilde yapılıyor fakat önemli olan doktorun işini bilen biri olması ve sizin boyutu, yöntemi vs konularında Doğru yönlendirmesi. Başka doktora gittiğimde bana en fazla 200 cc takılabileceğini söylemişti ama Gürcan hoca 250 yuvarlak taktı ve çok doğal duruyor şimdiden. Ameliyatım da kas altı, meme altı kesisi ile oldu. Hiç dokum yoktu diyebilirim şu an çok mutlu ve memnunum ilk 1 hafta yatıp kalkmak zor olsa da hepsine değdi. Dikiş izlerinin yeri de gayet iyi ve daha 1 ay olmasına rağmen silikleşmeye başladı :KK66: Forumda birkaç kez Gürcan hocanın adına rastlamıştım fakat çok bilgi alamamıştım buradan, o sebeple artık merak eden arkadaşlar varsa en azından buradan bilgilenebilirler. Çok ilgili, güler yüzlü, işini bilir bir hoca. Ameliyattan önce hiç tedirgin değildim o güveni verdi sağolsun. Kendisi kadar asistanları da çok iyi ve ilgililer bu da önemli bir nokta diye düşünüyorum. Darısı ameliyat olacak diğer arkadaşların başına, sevgiler :KK54:

nasıl son durumunuz? doktorunuzdan memnun kaldınız mı? ben de kendisiyle görümeyi düşünüyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

X