Gögüs büyütme ameliyatım dikişleri

asyasultann_9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
8
1
30
Herkese merhaba hiç meme dokum yoktu tam 1 ay önce kas altı 375 CC göğüs büyütme ameliyatı geçirdim ve meme altında dikişlerim sürekli açılacakmış gibi geliyor sanki kapanmadı gibi yorum yapar mısınız kızlar ağrı sızı hiçbir şey yaşamıyorum

Eklentiler

• IMG_20230717_223236.jpg
    IMG_20230717_223236.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20230717_223230.jpg
    IMG_20230717_223230.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 97
Herkese merhaba hiç meme dokum yoktu tam 1 ay önce kas altı 375 CC göğüs büyütme ameliyatı geçirdim ve meme altında dikişlerim sürekli açılacakmış gibi geliyor sanki kapanmadı gibi yorum yapar mısınız kızlar ağrı sızı hiçbir şey yaşamıyorum
Onarıcı kremler kullanabilirsiniz bence gayet iyi duruyor

Ameliyattan sonra sigarayı bile bıraktım iyileşme süresi için ama biraz heyecanlı biriyim sanki açılacakmış gibi geliyor dikişler sürekli
Sigarayı bırakmanız çok iyi olmuş. Bu dikişlerde kullanılan materyal 21 günde eriyor biraz yabancı cisim etkisi yaratır bazı kişilerde. Kimisinde daha dikişi atarken yara kendi kendine kapanmaya başlıyor. Yani takılmayın sizin sıkıntınız yok gibi.

Ben de 1 hafta olucak protez taktıralı dikleştirme olmadım doktorum bir kere sordu olmak istiyor musun diye hayır dedim ısrar etmeyince de gerek olmadığını düşündüm ameliyat oldum ama göğsüm sarkık duruyor baya hemde göğüs ucun çok asagıda duan şişliğim var o insene göğsüm sarkık furucak protezim 415 cc kondu sizce dikleşir mi

Ben de 1 hafta olucak protez taktıralı dikleştirme olmadım doktorum bir kere sordu olmak istiyor musun diye hayır dedim ısrar etmeyince de gerek olmadığını düşündüm ameliyat oldum ama göğsüm sarkık duruyor baya hemde göğüs ucun çok asagıda duan şişliğim var o insene göğsüm sarkık furucak protezim 415 cc kondu sizce dikleşir mi
Sonradan bir dikleşme olmaz. Görüntü çok canınızı sıkarsa ilerde dikleştirme ameliyatı olabilir. Geçmiş olsun

X