• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogus buyutme ameliyati

bskm06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
:KK24:Merhaba arkadaşlar
ben 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum . Ankarada yaşayan yada şehir dışından buraya gelip doktor tavsiyesi isteyenler varsa sorularınızı gönül rahatlığıyla cevaplayabilirim.
Uzun süren araştırmalarım sonucu dünya iyisi şeker mi şeker doktorum Gürcan Aslan ile tanıştım inanın bir yandan hayallerim , bir yandan korkularım kaç kez vazgeçmenin eşiğinden döndüm. ancak iyi ki de kararımin arkasında durup doktorumunda bana konuşmalarıyla verdiği güvenle vazgecmemisim . evet iyiki diyorum çünkü şu an o kadar mutluyum ki anlatamam gereksiz korkularım tedirginliklerim yerini sevgili doktorumun sihirli elleriyle mucizevi bir şekilde koskoca bir mutluluğa ve kendime kazandığım ozguvene bıraktı daha 3 gün olmasına rağmen ne bir ağrı ne bir acı hissediyorum kollarımi bile rahatlıkla kaldirabiliyorum
eğer Ankarada ameliyat olmayı ve kendinizi emin ellere bırakmak istiyorsanız Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Gürcan Aslan Beye mutlaka muayene olun derim...

Back