göğüs büyütme ameliyatı?

yumi

askerime aşığım
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
1.385
0
konu silinmiştir...teşekkürler.

Son düzenleme:
Ercan Demiray demek istedin sanırım :-D.Bogaziçi tıp merkezinde Dr.Tuba Erdogana burun ameliyatı olan tanıdıgım var.Çok gözle görülen bir degişikli olmadı.Kendiside memnun kalmadı.Hastane gögüs silikonunda genelde tuzlu suyla şişirilen protez türünü tercih ediyor.O protez artık pek tercih edilmiyor.Sana hangi protezi önerdi? 300cc lik protez seni tatmin edecekmi,ameliyat sonrası oluşan şişlikler inince oldukca küçülme oluyor,bilgin olsun.İnternette loveyourlook sitesine çeviri yaparak gir.Orada ameliyat olmuş kişilerin önceki ve sonraki resimleri var.Oradan yardım alabilirsin,görüntü olarak.Ücret olarakta uygun yapan bir hastane,ama 6000 e kadar düşünürsen başka doktorlar önerebilirim sana.

Ercan Demiray demek istedin sanırım :-D.Bogaziçi tıp merkezinde Dr.Tuba Erdogana burun ameliyatı olan tanıdıgım var.Çok gözle görülen bir degişikli olmadı.Kendiside memnun kalmadı.Hastane gögüs silikonunda genelde tuzlu suyla şişirilen protez türünü tercih ediyor.O protez artık pek tercih edilmiyor.Sana hangi protezi önerdi? 300cc lik protez seni tatmin edecekmi,ameliyat sonrası oluşan şişlikler inince oldukca küçülme oluyor,bilgin olsun.İnternette loveyourlook sitesine çeviri yaparak gir.Orada ameliyat olmuş kişilerin önceki ve sonraki resimleri var.Oradan yardım alabilirsin,görüntü olarak.Ücret olarakta uygun yapan bir hastane,ama 6000 e kadar düşünürsen başka doktorlar önerebilirim sana.

canım evet demiray demireli nasıl uydurduysam artık:)biz tavsiye üzerine boğaziçine geldik,birde gün aldık,benim asıl korktuğum ameliyat sonrası sendrom:KK43:bu arada ilgilendiğin için çok teşekkürler canım:KK19:

Son düzenleme:
Ameliyat sonrası sendromu mutlaka yaşanacaktır.Ama ameliyatın başarılı geçerse daha az olacaktır.Düşünüyorum bu sendromlar ne olabilir??Agrı yaşayacagın için,hareketlerindede kısıtlama olacak biraz,yatıp kalkarken.Asimetri,büyüklük,dikiş izleri,kapsül,küçüklük :-D ,sertlik,top gibi durma,sarkmış durması...vb.Bayagıda yaşanabilecek sorun var aslında.İnşallah hiç kimse yaşamaz,hepimiz sorunsuz bir şekilde ameliyat olup çıkarız.Sonuçtanda menmun oluruz.Şimdiden geçmiş olsun,inşallah istedigin sonucu alırsın.Ameliyat tarihini bizimle paylaş,Hatta ben hastaneye yakın oturuyorum.Bakarsın yanına geçmiş olsuna bile gelirim :KK71:

Bak sana bir link gönderiyorum.Bu sana yardıncı olacaktır arkadaşımmm.
XXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
X