Gögüs büyütme Ameliyat sonrasi (asiri) kilo verenler

minimalce_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
594
1.177
Var mi acaba? Benim suan en az 15 kg fazlam var. Görüstügüm doktorlardan biri önce kilo vermem gerektigini söyledi yoksa deforme olurmus. Ama ben daha fazla beklemek istemiyorum acikcasi. 6-7 ay sonra dügünüm var simdi ameliyat olsam anca iyilesir yerine oturur..:110: Siz ne düsünüyosunuz? Belki Hamile kalip kilo alip tekrar verenlerde vardir aranizda. Fikirlerinizi bekliyorum :KK58:

kilo verme sürecinde spor ve ağırlık antrenmanları yazmazsanız sadece memeniz her yerinizde belli bi sarkma olur bu vücut yağ depolama oranına bağlı olarak gjbek bacak içi kol vs ama 15 kilo da çok değil ama yinede düğün var diye hızlı vermeye kalkarsanız verseniz bile alırsınız düğün sonrası
kas altı dahi olsa kilo verme durumu sonrası deforme olabilir dr un uzun dediğini yapsanız daha doğru bence. ha bu kilomdan memnunum diyorsanız olun zaten hamilelik vs yine alacaksınız kilo

kilo verme sürecinde spor ve ağırlık antrenmanları yazmazsanız sadece memeniz her yerinizde belli bi sarkma olur bu vücut yağ depolama oranına bağlı olarak gjbek bacak içi kol vs ama 15 kilo da çok değil ama yinede düğün var diye hızlı vermeye kalkarsanız verseniz bile alırsınız düğün sonrası
kas altı dahi olsa kilo verme durumu sonrası deforme olabilir dr un uzun dediğini yapsanız daha doğru bence. ha bu kilomdan memnunum diyorsanız olun zaten hamilelik vs yine alacaksınız kilo

Cok kararsiz kaldim. önce kilo vermek istersem ameliyat dügünden sonraya kalicak. 20 kg versem cok iyi olcak

Cok kararsiz kaldim. önce kilo vermek istersem ameliyat dügünden sonraya kalicak. 20 kg versem cok iyi olcak
verebileceksen daha önce denedin mi bilmiyorum kendinde görüyorsan o iradeyi aml sonraya kalsın çünkü deformasyon olur 20 kilo verince muhakak olur hamilelik olayı daha farklı genelde doğum sonrası gidiyor o kilolar
sonra bi hevesle yaptırdığın memeler bozulunca üzülürsün hem zayıf olunca göğüslerin daha iyi durur fizikten daha hoş olursun

X