• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyütme ameliyatından 3 ay sonra oluşan çatlaklarım

Aynısını yaşadım, burda da çok defa yazdım. Kıpkırmızı çatlaklar oluştu meme üzerinde, bebe yağı sürün sabah akşam.. Kısa sürede geçiyor. Aksatırsanız kalıcı olur o çatlaklar..

Aynı durum benimde başıma geldi. Sabah akşam sürüyorum ama azalma olmadı hatta artıyor. Kaç ay sonra deri alışmış olur bilmiyorum
Sürmeye devam et sen canım.. Ben sürerken hiç umudum yoktu geçeceğinden ama cidden de geçti, ben de inanamadım. Hem de kıpkırmızı şeritler halindeydi.

Sürmeye devam et sen canım.. Ben sürerken hiç umudum yoktu geçeceğinden ama cidden de geçti, ben de inanamadım. Hem de kıpkırmızı şeritler halindeydi.
1 buçuk aydır istisnasız sürüyorum hatta 1 ay önce doktorum lazer uyguladı ona ragmen geçmedi canım. Üstelik arttı yanlardaydı şimdi de dekolte kısmımda çıkıyo :(

3 hafta oldu benim de protezler takılalı şimdilik bişey yok ama vücudum çok yatkın en büyük korkum şuan çatlak oluşması bol bol bebe yağı sürüyorum bu sefer de tüylenecek diye korkuyorum:(

Back
X