Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs büyütme ameliyatından 3 ay sonra oluşan çatlaklarım
- Konu Sahibi Encounter
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- 5 Ağustos 2015
- 14
- 13
- 3
Çok teşekkür ederimAynısını yaşadım, burda da çok defa yazdım. Kıpkırmızı çatlaklar oluştu meme üzerinde, bebe yağı sürün sabah akşam.. Kısa sürede geçiyor. Aksatırsanız kalıcı olur o çatlaklar..
- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
Aynı durum benimde başıma geldi. Sabah akşam sürüyorum ama azalma olmadı hatta artıyor. Kaç ay sonra deri alışmış olur bilmiyorumÇok teşekkür ederim
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Sürmeye devam et sen canım.. Ben sürerken hiç umudum yoktu geçeceğinden ama cidden de geçti, ben de inanamadım. Hem de kıpkırmızı şeritler halindeydi.Aynı durum benimde başıma geldi. Sabah akşam sürüyorum ama azalma olmadı hatta artıyor. Kaç ay sonra deri alışmış olur bilmiyorum
- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
1 buçuk aydır istisnasız sürüyorum hatta 1 ay önce doktorum lazer uyguladı ona ragmen geçmedi canım. Üstelik arttı yanlardaydı şimdi de dekolte kısmımda çıkıyoSürmeye devam et sen canım.. Ben sürerken hiç umudum yoktu geçeceğinden ama cidden de geçti, ben de inanamadım. Hem de kıpkırmızı şeritler halindeydi.
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım neden olmuş ??? Derin mi incitmiş ???? Ya da protez büyük mü gelmiş??? Dr bi açıklama yaptı mı????1 buçuk aydır istisnasız sürüyorum hatta 1 ay önce doktorum lazer uyguladı ona ragmen geçmedi canım. Üstelik arttı yanlardaydı şimdi de dekolte kısmımda çıkıyo
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
1 buçuk aydır istisnasız sürüyorum hatta 1 ay önce doktorum lazer uyguladı ona ragmen geçmedi canım. Üstelik arttı yanlardaydı şimdi de dekolte kısmımda çıkıyo
Derin mi inceymiş, demek istedim canım!!!Canım neden olmuş ??? Derin mi incitmiş ???? Ya da protez büyük mü gelmiş??? Dr bi açıklama yaptı mı????
- 5 Nisan 2015
- 399
- 212
- 23
Yok yapmado canım zaten benim kalçamdada bi sürü çatlak var vücudum çatlaga meyilli galiba. Ama çok moralim bozuluyo bikini giydgmde bile gözükecekDerin mi inceymiş, demek istedim canım!!!
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım seni izliyorum3 hafta oldu benim de protezler takılalı şimdilik bişey yok ama vücudum çok yatkın en büyük korkum şuan çatlak oluşması bol bol bebe yağı sürüyorum bu sefer de tüylenecek diye korkuyorum
Canım seni izliyorum
ben de izliyorum bu arada ben foto yüklemeyi beceremedim albümüme nereden yapıyosunuz ya:)
- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım solda yukarıda en üstte 3 çizgi var Altalta. Orayı tıkla albümlere gir, albüm oluştur foto ekle de. Gizlilik ayarlarını iyi yap , sadece izlediklerin görsün resimlerini .ben de izliyorum bu arada ben foto yüklemeyi beceremedim albümüme nereden yapıyosunuz ya:)