Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme adım adım

prenseslergibi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
34
31
27
arkadaşlar bu geceden itibaren başlıyorum size olumlu olumsuz sonuçları yazıcam merak ettikleriniz olursa sizde yazın. öncelikle rezene ve şerbetçiotu aldım şimdi ikisine kaynattım içiyorum yalnız rezeneyi çok kaçırmayın rakı gibi kokusu var zaten ben 1,5 çay kaşığı koydum şerbetçiotunuda 2 tutam koydum tatlandrıcı olarak bal ve limon koydum içiyorum sizlerle paylaşıcamm sağlıklı kalınn :*

Canım merakla bekliyoruz :)

Arada yazın neler oluyor değişiklik var mı :)

ben burda rezene adaçayı karışımını okudum. birde kakao yağıyla masaj yazıyodu arada sertlik yapsada bir değişme yok. inşallah siz başarırsınız

kızlarr kusura bakmayın hastalığımdan dolayı yapamıyorum 1 hafta içerisinde yazıcam bu arada çörekotu yağı ve mersin yağı da alın eklemeyi unutmuşum hergün 2 bardak rezene ve çörekotu karıştırın ayrıca geceleri mersin yağı masajı sabahta çörekotu yağı masajı yapıp yıkamadan yatın :)

Son durum nedir canım?

Göğüs ameliyatını yaptırmak isteyen veya bunu dile getiren yok ki neden doktorun ismi verilmiş reklam amaçlı açılan bir hesap sanırım. Mune

Son düzenleyen: Moderatör:

Acaba devam edebildin mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…