Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri göğüs büyütme adım adım

prenseslergibi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
34
31
27
arkadaşlar bu geceden itibaren başlıyorum size olumlu olumsuz sonuçları yazıcam merak ettikleriniz olursa sizde yazın. öncelikle rezene ve şerbetçiotu aldım şimdi ikisine kaynattım içiyorum yalnız rezeneyi çok kaçırmayın rakı gibi kokusu var zaten :KK70: ben 1,5 çay kaşığı koydum şerbetçiotunuda 2 tutam koydum tatlandrıcı olarak bal ve limon koydum içiyorum sizlerle paylaşıcamm sağlıklı kalınn :*

arkadaşlar bu geceden itibaren başlıyorum size olumlu olumsuz sonuçları yazıcam merak ettikleriniz olursa sizde yazın. öncelikle rezene ve şerbetçiotu aldım şimdi ikisine kaynattım içiyorum yalnız rezeneyi çok kaçırmayın rakı gibi kokusu var zaten :KK70: ben 1,5 çay kaşığı koydum şerbetçiotunuda 2 tutam koydum tatlandrıcı olarak bal ve limon koydum içiyorum sizlerle paylaşıcamm sağlıklı kalınn :*
Canım merakla bekliyoruz :)

Arada yazın neler oluyor değişiklik var mı :)

ben burda rezene adaçayı karışımını okudum. birde kakao yağıyla masaj yazıyodu arada sertlik yapsada bir değişme yok. inşallah siz başarırsınız:KK12:

kızlarr kusura bakmayın hastalığımdan dolayı yapamıyorum 1 hafta içerisinde yazıcam bu arada çörekotu yağı ve mersin yağı da alın eklemeyi unutmuşum hergün 2 bardak rezene ve çörekotu karıştırın ayrıca geceleri mersin yağı masajı sabahta çörekotu yağı masajı yapıp yıkamadan yatın :)

Son durum nedir canım?

.... da dediği gibi "Göğüsler hiç şüphesiz insan vücudunda dişiliğin ve doğurganlığın sembolü olarak gorülmektedir" Bu sebeple kadınların esteik görünmek için en çok başvurdukları yollardan biridir göğüs ameliyatı bu sebeple bir kere yapılıp sonra tekrar uğraştırmaması gereken bir ameliyat. Ayrıca meme dokusu içerisinde süt bezleri ve yağ hücreleri de barındırdığından hormonal ve metabolik olaylardan kolaylıkla etkilenebilen dinamik bir organ olduğu için çok dikkat edilmesi gereken bir ameliyat. Göğüs ameliyaı düşündüğünüzde en azından arayın ameliyatınız için bilgi alın. Bu konudada çok yardımcı birisi.

Göğüs ameliyatını yaptırmak isteyen veya bunu dile getiren yok ki neden doktorun ismi verilmiş reklam amaçlı açılan bir hesap sanırım. Mune Mune

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarr kusura bakmayın hastalığımdan dolayı yapamıyorum 1 hafta içerisinde yazıcam bu arada çörekotu yağı ve mersin yağı da alın eklemeyi unutmuşum hergün 2 bardak rezene ve çörekotu karıştırın ayrıca geceleri mersin yağı masajı sabahta çörekotu yağı masajı yapıp yıkamadan yatın :)

Acaba devam edebildin mii?

X