Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemlerigöğüs büyütelim diye diane35 içtik hasta olamıyoruz :S yrdmm
bugun içmedim artık içmeyeceğim zaten de....yan etki olarak bi duygusallıgıma etkisi oldu...bulantı fln olmadı...
daha gecikir mi acaba...hasta olamaynca cok sınırlı oluyorum ya kafamçokkarıştı
ne zaman başlamak lazım ki hapa...regl olunca mı onu da tam olarak hala anlamadımmm :s şimdi ben ilacı içmedim ama bu ay böyle gececek bi sonraki ay mı hasta olacağım of anlamadım ki cok pişmanımmmm :1shok:
Bende bı sure dıane kullandım hayır gogus buyutmuyor belkı psıkolojıktır ama normalde ılk aldıgın zaman regl ın 1. Gunu ıcılıyo hap 3. Degıl yanı bence senın bu ay duzensız olur ya ay sonunda olursun yada obur aya bence 1 hafta ıcın bosuna ıcmıssın ya
Sen ne yaptin canim ya??? Gögüs büyütmek icin icilir mi o haplar allah askina... Ya bende kadin dogum kontroll hapi kullaniyorum ama hormonlarim icin.. Ya elimde olsa yüzüne bile bakmam su haplarin ilerde mazallah cocugun olmaya bilir bu haplar yüzünden bunu hic düsündün mü??
Bende bı sure dıane kullandım hayır gogus buyutmuyor belkı psıkolojıktır ama normalde ılk aldıgın zaman regl ın 1. Gunu ıcılıyo hap 3. Degıl yanı bence senın bu ay duzensız olur ya ay sonunda olursun yada obur aya bence 1 hafta ıcın bosuna ıcmıssın ya
ay sonu mu akannehir o kadar geciktirir mi amanın :S psikolojik değil cnm farkındayım hanı cok buyudu demıyorum ama bende hemen etkisi oldu ki 4 gunde şiştiler :S reglın 1.günü içildiğini de bilmıodum valla cnm sağolasın keşke daha önce sormuş olsaydım yeah
Sen ne yaptin canim ya??? Gögüs büyütmek icin icilir mi o haplar allah askina... Ya bende kadin dogum kontroll hapi kullaniyorum ama hormonlarim icin.. Ya elimde olsa yüzüne bile bakmam su haplarin ilerde mazallah cocugun olmaya bilir bu haplar yüzünden bunu hic düsündün mü??
evet cnm 2 sebebim vardı...bi akne ye ii gelıyormuş diye bi de dediğim gibi işte göğ.büyütür mü,die...topik etkilemiş olacak ki 1 hafta fln denerim demiştim...uzun süreli zaten kullanmam....
ben de duydum cok şey diyorum ya biras deneyıp bırakacaktım ki 4 gunde bıraktım... ona bile pişmanım şimdi hasta olamadım sinir küpüyüm hasta olamayınca böyle oluyorum
canım kusura bakma ama dr. tavsiyesi olmadan, öylesine bir sebeple hormonlarınla oynamak cehaletten başka nedir.... Napıyorsun kendine.... göğüs büyütücem derken sağlığından oluyorsun....
evet cnm 2 sebebim vardı...bi akne ye ii gelıyormuş diye bi de dediğim gibi işte göğ.büyütür mü,die...topik etkilemiş olacak ki 1 hafta fln denerim demiştim...uzun süreli zaten kullanmam....
ben de duydum cok şey diyorum ya biras deneyıp bırakacaktım ki 4 gunde bıraktım... ona bile pişmanım şimdi hasta olamadım sinir küpüyüm hasta olamayınca böyle oluyorum [/QUOTE]
Ya diyorum ya benimde kücük gögüslerim var ama baska yollarla büyütmeye calisiyorum Kadin dogum kontroll hapinida kullanmak zorundayim adetim düzensiz fazla erkek hormonum varmis vs. yani bence adet düzensizligin falan varsa git doktora kan aldir baksinlar ben öyle yaptim.. 3ay olmuyodum geliyodu sonra 1 olmuyodum geliyodu falan isde ama dedigim gibi önce Doktora danis...