• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs büyüklüğüne doğru karar vermek için bunları yapın derim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ext
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ext

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
47
1
86
İstanbul
Göğüs estetiği oldum. Şu an çok memnunum. Ameliyat olmadan silikon boyutunda kararsız kalan arkadaşlara tavsiyelerim

-Doğru doktoru bulun :)

-Bilgisayar programlarında kendinizi değiştirip bakın, iphoneda Gosexy diye bi uygulama buldum. Onda göğüs büyütme yapıp sonucu görebilirsiniz.

-Tahmini büyüklük kadar bir sünger koyup günlük aktiviteler yapın. rahatlığına bakın

-Aktif Spor yapıyorsanız bence hayal ettiğinizin bir küçüğünü deneyin.

Başka tavsiyeleri olan varsa eklerse sevinirim. Soruları olanlara yardım edebilirim. :)

Göğüs estetiği oldum. Şu an çok memnunum. Ameliyat olmadan silikon boyutunda kararsız kalan arkadaşlara tavsiyelerim

-Doğru doktoru bulun :)

-Bilgisayar programlarında kendinizi değiştirip bakın, iphoneda Gosexy diye bi uygulama buldum. Onda göğüs büyütme yapıp sonucu görebilirsiniz.

-Tahmini büyüklük kadar bir sünger koyup günlük aktiviteler yapın. rahatlığına bakın

-Aktif Spor yapıyorsanız bence hayal ettiğinizin bir küçüğünü deneyin.

Başka tavsiyeleri olan varsa eklerse sevinirim. Soruları olanlara yardım edebilirim. :)
nerde estetık oldunuz bende olmayı dusunuyorum istanbuldayım ben

Tuğrul Turan. Ben çok memnun kaldım. acaip güzel ve doğal oldu. Hamamdakiler bile şaşırdı. Doğal görünmesini istiyorsanız ayırt edilmesi bile imkansız diyebilirim. :)
semt ve sehir ? bırde ne kadara yaptırdınız acaba

çooooooooooooooooooooookkkkkkkk pahalıııııııııııııııııııııı:52:

Tuğrul Turan'a meme büyütme amel oldum. Büyüklüğe tamamen o karar veriyor. Çok memnunum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back