Göğüs bölümümdeki kararma

sumey

kocasının yawrusu
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
144
65
arkadaşlar göğüslerim resmen bronzlaşıyo ya..ben beyaz tenliyim ama göğüslerimin büyük olusundan göğüs aramda hafif bi kararma olmuştu sonra ben kese yapmaya nemlendiricilerime daha çok dikkat ettim ama nafile hatta daha cok kararma yapıyo çok üzülüyorumgeçenlerde bı arkadaşım kantoron yağının renk açıcı özelliği oldugunu ve denememi istedi bende banyodan çıkınca sürmeye masaj yapmaya basladım ama sonuç daha berbat göğüslerim de kırmızı kırmızı lekeler ve kararma var ben ne yapmalıyım şimdi(

o kararma sürtünmeden dolayı olur canım,kilo verebilsen azalır şikayetin...çoğunda bacak aralarında olur o kararma hatta...

İnternetten bunu buldum canım ama bilemıyorum nasıldır:

Isıspharma BODYTONE Reveal Body Moisturizer / Koyu Renkli Vücut Lekeleri İçin Yenileyici ve Nemlendirici

Vücudun göğüs ,dekolte ,sırt,el üstü ,diz ,dirsek ,koltuk altı ,genital bölge gibi tüm bölgelerinde doğum,yaş güneş ,doğum kontrol hapı kullanımı gibi değişik sebeplerle oluşan koyu cilt lekelerinde ve renk düzensizliklerinde kullanılır.Düzenli kullanımı ile cildin normal rengine kavuşmasına ,rengini açılmasına ve renk düzensizliklerinin giderilmesine ve nemlendirilmesine yardımcı olur.

ya kilo versemde nasıl açılcak bu renkkantoron yağını kullanmasmmı ki canım

önerdiğin kremi kullanan varmı acaba bayada pahalıteşekkur ederim canım

önerdiğin kremi kullanan varmı acaba bayada pahalıteşekkur ederim canım

lazer topiğinde gördüm, en azından kullanan birisi memnun kalmış. evet pahalı malesef, ama durumun varsa ,çok rahatsız edıyorsa mecbur kullanacaksın...

o yağ sana belli ki alerji yapmış, kullanma canım. bepanten de o sürtünmenin etkisini biraz hafifletebilir bence.

olabilir ozaman bırakayım cok tesekkur ederim canım.ürünü alıcam inş çünkü çok rahatsız oluyoruminş faydası olur

renk açıcı var içinde ürünün, artık ne kadarlık bir kalıcılık saglar bılmem ama bu halindne daha iyi olacagı kesin bence,hatta ben de alayım dıyorum koltukaltım için...

renk açıcı var içinde ürünün, artık ne kadarlık bir kalıcılık saglar bılmem ama bu halindne daha iyi olacagı kesin bence,hatta ben de alayım dıyorum koltukaltım için...

bakalım deneyelim göreli eczanelerde olurmuki:18:

Merhaba bayanlar benim göğüs aramda ilk kasinmalar vardı kasidigimda kipkirmizi oluyor o kızarıklık geçtiğinde kararma oldu ve bu kararmalar çoğalıyor neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…