Benim sorunum uzun zamandır olmadık yerlerde çıkan tüyler gögüs arası uçlarda ve göbek çevresinde ergenlik döneminde bir hata yaptım ve aldım şimdi tüy degil kıl oldular kendi kendime çabalamaktan bıktım onlar çıkıyor ben alıyorum bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum..hadi şimdi bekarım evlensem ne yaparım ben bu haldeyken evlenememde derdimi kimseye anlatamıyorum annem bile bilmiyor
Geçenlerde cesaret ettim devlet hastanesinde cildiye polklgne gittim tam anlatacaktım sorunumu odaya hurraa insanlar doldu bi anda bu utangaçlıklada söyleyemezdm herkes varken, bişeyler uydurdum ve çıktım
Şimdi oturdum düşünüyorum ben bunu napacam nasıl yok edecem hiç doktora gitmeyip lazermi yaptırmaya gitsem napsam ne etsem bi akıl verin kardeşler nolur düşünmekten uyuyamaz oldum
Geçenlerde cesaret ettim devlet hastanesinde cildiye polklgne gittim tam anlatacaktım sorunumu odaya hurraa insanlar doldu bi anda bu utangaçlıklada söyleyemezdm herkes varken, bişeyler uydurdum ve çıktım
Şimdi oturdum düşünüyorum ben bunu napacam nasıl yok edecem hiç doktora gitmeyip lazermi yaptırmaya gitsem napsam ne etsem bi akıl verin kardeşler nolur düşünmekten uyuyamaz oldum