göğüs bölgedeki ağrı

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
kızlar son 3,4 gündür göğüsümün hemen alt kısmına ara ara bişey batıyor saniyeler içindede geciyor bugünde koltuk altım ağrıyor sizce neden oluyor yardım ederseniz sevinirim

Sag taraf mi sol taraf mi canm

Canım korkma hemen hemen herkes de olabilen birşey fibrokist ya fibroadenom olabilir benim göğsümde de bol miktarda var artık sayılmıyor bile kendi muayeni kendin yap yinede ne olur olmaz diye bir doktora git baksınlar için rahat etsin bayanların çoğunda olan birşey

Bence ihmal etmeden aile hekimine git anlat o bişi yapamazsa yönlendirir benimde öyle olmuştu doktor benlik değil genel cerrahiye git demşti öyle gitmştm...benimde gögsümde 3 sene önce böyle bi batma ağrı kitle vardı gittm bişi çıkmadı süt kanallarıymış meğersem ama içimz rahatladı doktorda dedi böyle bilinçli olman güzel demşti ...

Son düzenleme:
Bence ihmal etmeden aile hekimine git anlat o bişi yapamazsa yönlendirir benimde öyle olmuştu doktor benlik değil genel cerrahiye git demşti öyle gitmştm...benimde gögsümde 3 sene önce böyle bi batma ağrı kitle vardı gittm bişi çıkmadı süt kanallarıymış meğersem ama içimz rahatladı doktorda dedi böyle bilinçli olman güzel demşti ...

yarın gitmeyi düşünüyorum daha önceden de gitmiştim bu tarz şikayetten üşütmeye bağlı ağrılar oldugunu söylediler

ağrı devam edıyorsa doktora gıdin..kimse bilemez ve yok yere kendi moralinizi bozuyorda olabılırsınız..ceyranda kaldığımızdada ağrıyor örneğin değil mi!!doktora gidin

ağrı devam edıyorsa doktora gıdin..kimse bilemez ve yok yere kendi moralinizi bozuyorda olabılırsınız..ceyranda kaldığımızdada ağrıyor örneğin değil mi!!doktora gidin

daha önce gittiğimde üşütmeye bağlı ağrı demişlerdi sıcak tutunca yada hareket edince geciyor vücut ısınınca yarın gitmeyi düşünüyorum

yarın gitmeyi düşünüyorum daha önceden de gitmiştim bu tarz şikayetten üşütmeye bağlı ağrılar oldugunu söylediler

gögüs ve koltuk altı okuyunca valla hemen tedirgin oldm bende ...evet o tarz ağrılarda kas ağrısı diyolar klima vs çarpıyo rüzgarda kalmaktan aman yani öyle olsun kas gevşetici falan verirler en azından geçmiş olsn..

gögüs ve koltuk altı okuyunca valla hemen tedirgin oldm bende ...evet o tarz ağrılarda kas ağrısı diyolar klima vs çarpıyo rüzgarda kalmaktan aman yani öyle olsun kas gevşetici falan verirler en azından geçmiş olsn..

teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama genede tedirginlik var en iyisi yarın gitmek

Bncede soguktandir canm veya stres veya ani hareketten olmustr

bende de oluyor. eğer geç vakte kadar aynı şekilde oturduysam göğüs bölgeme ağrı giriyor. ben de üşümekten veya yorgunluktan olduğunu düşünüyorum.

bugün doktora gitti sadece üşütmeye bağlı ağrı olduğunu söyledi içim rahatladı :21:

Benim sutyenimdeki teller bazen gogus kafesimde sisme yapiyor ve bendede batmalar oluyor. Eger kalbinle ilgili bir sorun olsaydi daha uzun suren ve 'ustune fil oturuyormus' hissi veren bir agri olur. Eger agrin cogalirsa kalbine dogru agri olursa mutlaka 1-2 aspirin al ve derhal hastaneye git canim. ama kotu bisey oldugunu zannetmiyorum

Back