• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gogus arasında mantar?

asya44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
68
1
46
Sivas
Hamileyim, göğüslerinin arasında kizariklilar sonrada pul pul dökülmeler oldu. Doktoruma sordum mantar dedi, ama doğumdan sonra tedavi dedi. Sizin basınıza geldimi böle bisey,ne yaptiniZ?

bende de vardı o canım .. göğüs arası ayrık olan yani göğüsleri birbirine çok yapıştırıp yaklaştırmayan sütyen seçmelisin .. günde bi kaç defa bebek pudrası uygulamalısın .. en fazla 2 güne geçecektir..

bende de vardı o canım .. göğüs arası ayrık olan yani göğüsleri birbirine çok yapıştırıp yaklaştırmayan sütyen seçmelisin .. günde bi kaç defa bebek pudrası uygulamalısın .. en fazla 2 güne geçecektir..

Zaten göğüslerin öle cok yakın değil, bide h gün duş alıyorum.bide terleme falanda olmuyo,nerden çıktıki anlamadım.uzun zamandır yani bir aydır falan böyle.kaşıntı falan yok artık, kahverengilesti.

Zaten göğüslerin öle cok yakın değil, bide h gün duş alıyorum.bide terleme falanda olmuyo,nerden çıktıki anlamadım.uzun zamandır yani bir aydır falan böyle.kaşıntı falan yok artık, kahverengilesti.

benim bi arkadaşımın ablasıda hamileyken bu sorunla karşılaşmıştı ona "oceral" diye bi krem önermiş doktoru .. ama yinede siz doktorunuza danışın tabiki.. ama kremin faydasını görmüştü .

Back