L
lovecem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lovecem
6 sene kadar önce göğüslerime silikon taktırdım silikonla uyandığım ilk günün sabahında sol göğsümde hissetiğin değişim belki geçer dedimsede hala devam ediyor ilk başta şöyle belirteyim hissi daha geç algılıyorum sağ göğsümün kahvesi küçüldüğünde o hala geniş kalıyor daha sonraları küçülme oluyor ve bazı bölgelerinde uyuşukluk var doktoruma ilk zamanlar çok arayıp söylediğimde zamanla geçer dediysede 6 senedir geçmedi ameliyatımdan yaklaşık 1 sene sonra doktoruma gittim muayene etmesini istedim dediği şu sol göğsünü bi zar tabakası kaplamış ve bundan dolayı oluyormuş zaten diğer göğsümden çok farklı çok sert hiç dağılmıyor masajlarımıda ihmal etmedim hiç. Doktoruma bunun niçin böyle olduğunu sorduğumda bünye yapıyor dedi ve benden tekrar ameliyat olmamı tavsiye etti 2002 yılında verdiği fiyat bana 2500 ytl ben 5000 ytlye ameliyat olmuştum istanbul florance n. hastanesinde.
hala öyle göğsüm ve üzerine fazla yatamıyorum ayrı yapıyor yani tek çözüm ameliyat arkadaşlar
hala öyle göğsüm ve üzerine fazla yatamıyorum ayrı yapıyor yani tek çözüm ameliyat arkadaşlar