Göğüs ameliyatı olmak istediğim ilk ameliyat. Burun ameliyatı da yapmak istediğim ameliyattan biri ama öncelik olarak göğüs ameliyatı olmalıyım. Peki ya kaç gün sonrası burun ameliyatı mı yapabilirim? Bu konu hakkında bilgi alabilir miyim? Arkadaşlar bi de Adana-Mersin'den doktor önerileri alabilir miyim? Bu hafta içinde acil olarak ameliyat işimi halletmeliyim ama hala ortada bi doktor yok
İkisini aynı olabilme durumu var da peki bunun iyileşme süercinde bir burnumddan bir göğsümden dayanabilme durumum olabilir mi ki
Evet ama ben işe çalışmaya başlıycam bu boş zmanımda eğer ki ameliyatı yapamazsam anca seneye kadar ertelemiş olurum o kadar da beklemek benim için mümkün olmayan bi şey bu hafta içinde gidip randevu almam lazım
İkisini aynı olabilme durumu var da peki bunun iyileşme süercinde bir burnumddan bir göğsümden dayanabilme durumum olabilir mi ki
Evet ama ben işe çalışmaya başlıycam bu boş zmanımda eğer ki ameliyatı yapamazsam anca seneye kadar ertelemiş olurum o kadar da beklemek benim için mümkün olmayan bi şey bu hafta içinde gidip randevu almam lazım
o tarafran doktor bilmiyorum ama pekçok kişi kombine ameliyat oluyor ve sorun yaşamadık diyorlar. maliyette daha düşük oluyormuş ama doktor çok önemli, acele edip yanlış karar verme canım, özellikle burun çok riskli bence. dilerim hakkında hayırlısı olur
o tarafran doktor bilmiyorum ama pekçok kişi kombine ameliyat oluyor ve sorun yaşamadık diyorlar. maliyette daha düşük oluyormuş ama doktor çok önemli, acele edip yanlış karar verme canım, özellikle burun çok riskli bence. dilerim hakkında hayırlısı olur
Evet çok önemli zaten beni tedirgin eden de bu çevremden öneri aldım bi kaç doktor ama onları araştırdım ben çok memnun kalınmamış o yüzden öneriye ihtiyacım var yoksa bu doktorlardan bi tanesine şans vericem