Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gögüs ameliyati oldum ama memnun degilim.
- Konu Sahibi melonee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gögsümün biri digerinden farkli.Sanki birinin üst tarafi daha sis gibi ne yapmam lazim böyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar..
Canım slm.. Bu normal bir durum.Birinde ödem yani şişlik daha fazla olduğu için üstte duruyor.Ben 10 gün önce ameliyat oldum benim sağ mememin ödemi indi ve protez aşağıya indi ama sol hala yukarıda, hem de baya yukarıda.Sakın korkma bu çok normal bir durum.Biraz zaman ve sabır:))))))
slm bircecim bana cevap yazdigin icin tesekkürler.ama 3 aydir inmedi sizce normalmidir insan korkuyor.
canım 3 ay uzun bir süre ben yeni zannetmiştim.Doktorun ne diyor canım.Ama sonuçta her bünye o kadar farklı ki illa 2 ayda yerine oturacak diye bir şey yok.Ben bünyeye göre değiştiğine inanıyorum,belki seninki 4 ayda yerine oturacak bunu bilemeyiz.Doktorunun yorumu çok önemli.Mesela benim inanılmaz ödemim oldu,Diğer insanların 2 katı kadar,benim bünyemde böyle demekki.Ve ameliyattan sonra sağ göğsümün altında parmak büyüklüğünde çukurum oldu,çok moralim bozuldu,doktorum önemli değil,kasları içten diktiği için dikiş çekilmesi olmuş,gerçekten de geçti gibi.Benimde sol göğüshala yukarıda ,sağ hemen yerine indi,yamuk duruyor.Ama dediğim gibi en önemlisi doktorunun yorumu, bence doktorunla görüş bir an önce canım.
canim doktoruma bir ulassam sekreter cikiyor arariz diyor arayan yok anliycan hersey yapana kadar.yaptirmak icin senle cok güzel ilgileniyorlar sonrasi sen ne yaparsan yap.acayip sinir oluyorum gercekten insan üzülüyor benim gögsüm yoktu 28 yasima kadar hayalimdi böyle olunca insan cokkk üzülüyor.benim simdi tek düsüncem inmezse ne yaparim ya tekrar ameliyat etmezse ben okadar para tekrarmi verecegim sonucta onun hatasi esimde diyor mecbur yapar kafana takma diyor bana teselli veriyor bilmiyorum benim kaslti koltuk altindan 290 cc yapti cok büyük degil cokta kücükte degil yaptirdigim anlasilmiyor kücük oldugunu görmeyenler fark etmiyor.hayirlisi bakalim 3 ay oldu tikkk yok ayni degismiyor.ilgilenip yazmana cok sevindim tesekkürler...
birce siz kime oldunuz ve hala çok sertlermi:)
melone arkadaşım 3 ay olmuş doktora sorun siz bu durumu bence neden oldu diye geçicekmi diye, 3 ay sonra %80 in üzerinde şeklini almış oluyormuş,6 ay sonra % 100 e yakın şekil belirginleşiyormuş
Slm Badehan.Ben Sadullah Karuna yaptırdım.Meme +burun.Aslında ikisi bir arada çıksın diye memeyi de ona yaptırdım.Daha çok yeni.12 gün falan oluyor.Sağ göğüs yerine oturdu ve yumuşamaya başladı ama sol taş gibi,hala bya ödem var,bakalım ne olacak:)))))))
- 12 Nisan 2015
- 9
- 2
- 1
- 47
Merhaba melonee..Ameliyat olalı baya bir süre geçti..Şimdiki durumunu merak ediyorum.Yeni üye oldum.Ben ameliyat olali 18 gun oldu.Benim de ayni problemim var.Sağ göğüs üstü daha şiş.1parmak kadar yukarıda..Sen ne yaptın acaba?Gögsümün biri digerinden farkli.Sanki birinin üst tarafi daha sis gibi ne yapmam lazim böyle bir sorun yasayan varmi arkadaslar..
- 12 Nisan 2015
- 9
- 2
- 1
- 47
Merhaba black35.Göğüslerin ne durumda.Aynı problem bende de var.18.günümdeyim.Bır göğsüm oturdu.Öbür göğsüm şişmerhaba melonee benimde yaptıralı 3 ay oldu ve dediğin gibi biri daha yukarıda ben kontrole yakın zamanda gittim merak etme 6 aydan önce şekli tam olarak oturmuyormuş şuan için durum normal 6. ayı bekleyeceğz sonucu görmek için...