gogus ameliyati burun ameliyati

bence aynı anda olmasın, meme ameliyatı sonrası bi süre aqrı sızı oluyormuş, ağır gelir.bence önce burun, bikaç ay sonra göğüs yaptırın. ve aynı doktora olması daha iyi olur gibi.

Arkadaslar ben bundan 4 ay önce Estetik cerrah Ercan Demıray a meme estetiği ameliyatı oldum. İnanın sonuc muhteşem! Bu kadarını ben bile beklemiyordum. Gogslerım doğumdan sonra 105 numaraya çıktı ve cok sarktı aynı zamanda sırtıma da acayip nir ağırlık vermeye başlamıştı. Zor oldu ve uzun araştırmalar sonucu bir arkadaşımın tavsıyesı uzerıne (kendısı Ercan demıray a göbek germe ameliyatı oldu ve sonuc inanılmaz o sarkık karın gıttı dümdüz bir karına sahıp.) meme estetıgı ıcın Ercan Bey in kapısını çaldım. Kendısı cok ılgılendı ve benı amelıyatlarının arasına sıkıştırdı. İlk günlerde fazla olmamakla bırlıkte ağrım oldu. Dıkıs ızlerım ılk basta belırgındı yenı yenı ıyıce silinmeye başladı ağrılarım ağrı kesıcıyle dinecek sekıldeydı. Su an goguslerım 80 bedene düştü! Ve dik göğüslere sahıbım asla yapay bır görüntüsü yok tamamen orijinal yanı kızlar hahahahahahah:) size tavsıyem böyle bır ameliyat olacaksanız kesınlıkle Ercan Beyle görüşün kendısı basta cok sert görünse de aslında cok cana yakın ve çoook yakışıklı hahahahahaha :))) sorunuz olursa her zaman cevaplarım kızlar foto da atabılırım ısteyene ıyı geceler

Iki ameliyatin ayni anda olmasini bazi doktorlar onermiyor.sonucta enfeksiyon riskine karsi cok dikkatli olunmasi gerek.kaldiki ameliyattAn sonraki surec cok da kolay degil.bende burun dusunuyorum ama ikisini birarada olmadim.gogus agrisinin yaninA birdw burun eklesem neyapardim bilmiorum.

Begüm cüğüm...Posta kutun dolu,cevap yazamadım sana bilgin olsun ;)

canım benım bende yazdıgımdan beriii sureklı gırıp bakıyorum yazardı diorum görse :)))

bakıorum bakıorum yoook msjj :)) bilgi içinnn coook tsk ederim posta kutusunu siliorum hotmeil adresimin sifresini unutdum :)) ordanda yazamıorum sana :)) siliyorum posta kutusunu sen benım mesajımı okuduysan bana lutfennn acilllll bişiyler söyle kafamm coook karısık napıcagımı gercekden bilemiyorum yardımına ıhtıyacım var görusuruz canım kendıne cooook iyi bak msjınada ayrıca coook mutlu oldum

( bis'SüRüüü) tsk ederim sana canımsın ya :)) :38: :41:

Ben ikisini bir oldum. İlk üçgün yüzüm aşırı şişti ve beni rahatsız etti inmeye başlayınca rahatladım. Tek sorunum ödemdi. Bence ikisibir daha iyi.

canım benım bende yazdıgımdan beriii sureklı gırıp bakıyorum yazardı diorum görse :)))

bakıorum bakıorum yoook msjj :)) bilgi içinnn coook tsk ederim posta kutusunu siliorum hotmeil adresimin sifresini unutdum :)) ordanda yazamıorum sana :)) siliyorum posta kutusunu sen benım mesajımı okuduysan bana lutfennn acilllll bişiyler söyle kafamm coook karısık napıcagımı gercekden bilemiyorum yardımına ıhtıyacım var görusuruz canım kendıne cooook iyi bak msjınada ayrıca coook mutlu oldum

( bis'SüRüüü) tsk ederim sana canımsın ya :)) :38: :41:
Fikrimi yazdım canım ;) Bakarsın,değerlendirirsin tabi..
Yok yavrum,niye cevap yazmiyim..Yazarım tabi :29:

arkadaslar öncelikle her gecen gun daha coook sabirsiz ve heyecanli oluyorum bu elimde degil burdaki yorumlari ve olan arkadaslarimi gorunce istegim bin kat daha fazla artiyor beklememin anlami yok iyi yorumlari gordugumde pisman olmuycam diorum kotu yorumlari goruncede cok asiri korkmaya basliorum ameliyat sonrasi esim hakli cikarsa :( pisman olursam daha kotu olursam die bu git gellerde cok zor oluyor benim için dun gogus ameliyatinin nasil yapildigini biraz izledim içim ürperdi coook korktum geri kapattim en iyisi görmemek daha öncesindende ameliyat tecrubem olmayinca ister istemez korktum ya son anda vazgecersem die dusundum :=)) cesaret zaten tamamlamanin yarisi :=) bugun acaba dedim burun ameliyatimla gogus ameliyatini ayni anda olmayi dusundum karar veremedim sizce ustesinden gelirmiyim birde ayni doktora yaptirmayi dusunuorum sizce ayri ayrimi olsun yoksa 2si ayni anda olsun bitsin mi :=) sureclerini zorluklarini bilemedim ?? sizlere fikir danismak istedim en azindan içim rahatlar simdiden tskler cnlarim

Ne yaptınız? Oldunuz mu ameliyat? MeraK ettim.

Back
X