- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi beatifuL-BaBy
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Begüm cüğüm...Posta kutun dolu,cevap yazamadım sana bilgin olsun![]()
Fikrimi yazdım canımcanım benım bende yazdıgımdan beriii sureklı gırıp bakıyorum yazardı diorum görse :)))
bakıorum bakıorum yoook msjj :)) bilgi içinnn coook tsk ederim posta kutusunu siliorum hotmeil adresimin sifresini unutdum :)) ordanda yazamıorum sana :)) siliyorum posta kutusunu sen benım mesajımı okuduysan bana lutfennn acilllll bişiyler söyle kafamm coook karısık napıcagımı gercekden bilemiyorum yardımına ıhtıyacım var görusuruz canım kendıne cooook iyi bak msjınada ayrıca coook mutlu oldum
( bis'SüRüüü) tsk ederim sana canımsın ya :))![]()
![]()
arkadaslar öncelikle her gecen gun daha coook sabirsiz ve heyecanli oluyorum bu elimde degil burdaki yorumlari ve olan arkadaslarimi gorunce istegim bin kat daha fazla artiyor beklememin anlami yok iyi yorumlari gordugumde pisman olmuycam diorum kotu yorumlari goruncede cok asiri korkmaya basliorum ameliyat sonrasi esim hakli cikarsapisman olursam daha kotu olursam die bu git gellerde cok zor oluyor benim için dun gogus ameliyatinin nasil yapildigini biraz izledim içim ürperdi coook korktum geri kapattim en iyisi görmemek daha öncesindende ameliyat tecrubem olmayinca ister istemez korktum ya son anda vazgecersem die dusundum :=)) cesaret zaten tamamlamanin yarisi :=) bugun acaba dedim burun ameliyatimla gogus ameliyatini ayni anda olmayi dusundum karar veremedim sizce ustesinden gelirmiyim birde ayni doktora yaptirmayi dusunuorum sizce ayri ayrimi olsun yoksa 2si ayni anda olsun bitsin mi :=) sureclerini zorluklarini bilemedim ?? sizlere fikir danismak istedim en azindan içim rahatlar simdiden tskler cnlarim