Lekeler, Çiller Göğüs altı ortası mantar :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Httttf0101

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
320
229
23
34
Kızlar göğüs aram ve altı ileri derecede mantar oldu doktora gittim 10 gün önce 3 krem verdi sabah aksam gece sürmem icin ama hic bir ise yaramadi, carsamba günü tekrar gidicem . Canm çok acıyor kızımı emzirirken özellikle başına böyle birsey gelen varmi gecicek mi bolemi dewam edicem hayatima cok canm sıkılıyor

Eklentiler

• 20211108_190800.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 1.453
Çok fena olmuş. Benimde olmuştu ama bu kadar değildi. Sık duş alın ve kremi mutlaka sürün. Doktor bana jel ve su gibi biseyler vermişti 1 hafta içerisinde geçmişti. Çok geçmiş olsun .

Çok fena olmuş. Benimde olmuştu ama bu kadar değildi. Sık duş alın ve kremi mutlaka sürün. Doktor bana jel ve su gibi biseyler vermişti 1 hafta içerisinde geçmişti. Çok geçmiş olsun .
Benim hatam en başında gitmedim doktora kafama göre kremler kullandim sonuç böyle oldu her defasinda dus alamiyorum ki canm cok yanıyor. Pamuklu bezi yikiyorum siliyorum sonra kremi sürüyorum düzenli kullaniyorum kremleri ama ise yaramiyor

İşte o yüzden hemen doktora gitmek gerekiyor. Çok çoğalmış sizinkisi gerçekten. Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…