• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göğüs altı kesisi ile ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi

fafur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
126
0
46
İstanbul
:93:kızlar selam bişi merak ediyorum meme altı olup da memnun kalmayan yada nebilim çok belli oluyor kaydı diyen var mı yada tam aksi memnunum hiç belli olmuyor diyen sinir oldum kas altı daha doğal duruyormuş ama bnm doktorum meme altı damla silikon 250 cc diyor offfff offf ya belli olursa ya ayrık olursa ya kayarsa diye düşünmekten bi hal oldum yardım edin lütfen

:93:kızlar selam bişi merak ediyorum meme altı olup da memnun kalmayan yada nebilim çok belli oluyor kaydı diyen var mı yada tam aksi memnunum hiç belli olmuyor diyen sinir oldum kas altı daha doğal duruyormuş ama bnm doktorum meme altı damla silikon 250 cc diyor offfff offf ya belli olursa ya ayrık olursa ya kayarsa diye düşünmekten bi hal oldum yardım edin lütfen

canım bu kadar panik yapma ben kas altı dual pland oldum cok memnunum hiç böyle bi sıkıntımda olmadı yazdığın gibi 250cc vücut ölcülerine göremi belirlendi sanki ufak gibi geldi bana ayrıca iyi araştır derim sonuçta 1 kere ameliyat olcaksın aceleye getirme derim

cnm doktor ölçtü baktı 250 cc dedi ama bana da sanki büyük olur gibi geldi çakılsın istemiyorum tayfun aközle görüştüm kendisi aile doktorumuz çok iyi bir doktordur.

cnm doktor ölçtü baktı 250 cc dedi ama bana da sanki büyük olur gibi geldi çakılsın istemiyorum tayfun aközle görüştüm kendisi aile doktorumuz çok iyi bir doktordur.
cnm göğüs altı kesisiyle kas üstü yani meme dokusu altı yöntemiyle ameliyat olucaksın sanırım :44:
konu başlığı kesi yeriyle alakalı olunca bakıyım dedim beimde göğüs altı kesisiyle dual plane oldu
eğer silikon meme dokusu üzerine konacaksa bence boyut iyi çünkü kas altına göre boyut kendini daha çok gösteriyor
burda bu yöntemden çok memnun olanda var
ben memnun değilim sarktı diyip değiştircem diyende var
inşallah sen çok memnun olanlardan olursun :71:

merhaba bende kas altından ameliyat oldum ama çok daha uzun zamandır formu takip ediyorum ben yaklaşık 3 yıl falan oldu. Ameliyat işine çok sevindim cnm inş en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde olursun. Bnmki kas altı 280cc bende doğal durmasını ve büyük olmamasını istemiştim. Şimdilik hala şiş olduklarından bilmiyorum ama memnun gibiyim =):46::46::46:

1 doktor disinda banada herkes 25o-275 dedi ama odemler indi suan 3oo bile kucuk geliyor bana.. 16 yas ergen kiz memesi gibi hos onceden erkek gibi tahta memeliydimde :)) yaptirmisken verdigin paraya degsin

1 doktor disinda banada herkes 25o-275 dedi ama odemler indi suan 3oo bile kucuk geliyor bana.. 16 yas ergen kiz memesi gibi hos onceden erkek gibi tahta memeliydimde :)) yaptirmisken verdigin paraya degsin

kesinlikle katılıyorum canım söylediklerine bende bir hışımla tek bir doktorla görüşüp ameliyata girdim çünkü benim için çok büyük birşeydi o para ve ayrılacak zaman biraz aceleye getirdim aslında araştırdığımı sanıyordum ama birtek mod plus seçiminde sanırım hata yaptım oda doktora güvenmekle oldu yani 275 cc mod plus taktırdım ve profil olarak 4 cm kadar bir değişme oldu mezurada anlamadım niye öyle kutuda 7.4 cm lik bir fark olacağı yazıyor oysaki...Herneyse lafın kısası ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun ve olacak arkadaşlar içinde doğal olmasının yanısıra paranıza çekeceğiniz acıya değecek seçimler yapmalarını öneririm ..Umarım herkes arzuladığı sonuçlara kavuşur :34::34:

Mrb bayanlar bende ameliyat oldum meme altı kesisi kas üstü 225cc ve cc düşük olmasına rağmen doktorum bedenime fiziğime göre en doğru kararı vermiş. Bi tık fazla koysa kocaman göğüsten ibaret görünürdüm. Doktora ne istediğinizi net şekilde anlatın ama onu da dinleyin sonuçta tecrübe konuşuyor;) ben doktoruma bıraktım herşeyi ve çok memnun kaldım.

Back