- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
teşekkür ederim..doktora git kontrol için..annemdede var çok şükür kötü huylu deil..
geçmiş olsun...
teşekkür ederim. evet galiba vucudum biraz kist oluşturmaya müsait. yumurtalığımda vardı, omuriliğimde de varKistik yapili göğüslerde olur böyle şeyler. Böbreğin taş üretmesi gibi bi durumdur. Adi üstünde kontrol... ihmal etme,takip et. Teyzemin kızında var. Gayet iyi durumda,cok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun. Bende de yumurtaliklarda kist oluşuyor. Adetlerim işkence ve bebegim olmuyorteşekkür ederim. evet galiba vucudum biraz kist oluşturmaya müsait. yumurtalığımda vardı, omuriliğimde de var
benim yumurtalığımdaki kanser riskli olduğu için fark edildiği zaman acilen alındıı.. şimdilik bebek düşüncem yok. Allah yardımcınız olsunAllah yardımcınız olsun. Bende de yumurtaliklarda kist oluşuyor. Adetlerim işkence ve bebegim olmuyor
Rabbim size de acil şifalar versin inşallah...benim yumurtalığımdaki kanser riskli olduğu için fark edildiği zaman acilen alındıı.. şimdilik bebek düşüncem yok. Allah yardımcınız olsun
amin tüm hastalara..Rabbim size de acil şifalar versin inşallah...
ne yaptın pink biobsi oldun mu sonucu çıktı mıdün doktora gittim, kistim büyümüş ve şekli bozulmuş.. pazartesi biyopsi olacağımkafam allak bullak, korkuyorum..
sonuçlarınız nasıl çıktı?dün doktora gittim, kistim büyümüş ve şekli bozulmuş.. pazartesi biyopsi olacağımkafam allak bullak, korkuyorum..
ne yaptın pink biobsi oldun mu sonucu çıktı mı
merhaba kızlarsonuçlarınız nasıl çıktı?
Merhaba arakadaşım. Geçmiş olsun. Benim de Yumurtalıklarımda çikolata kisti vardı ameliyat oldum 3 ay olacak, bu ay da göğüslerim de ağrı hissettim gittim kist çıktı fibrokistik değişimler diyor sonuç. Senin de öyle miydi?merhaba kızlar
biyopsi oldum evet
çok şükür sonuçlarım iyi çıktı
Doktor değilde annem ;Merhaba arakadaşım. Geçmiş olsun. Benim de Yumurtalıklarımda çikolata kisti vardı ameliyat oldum 3 ay olacak, bu ay da göğüslerim de ağrı hissettim gittim kist çıktı fibrokistik değişimler diyor sonuç. Senin de öyle miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?