Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar sadece sol göğüste geçmeyen ara sıra beni ağlatmaya kadar varan ağrım oluyor sırtıma vuruyor kalpte sıkıntı yok dediler ağrı kesici bile hafifletmiyor var mı böyle bir şey yaşayan ?
Ya benim de hemen olmaz atıyorum oturma odamın camı ve evin kapısı karşılıklı cam açıkken kapıyı açarsam sorsan cereyan yok ama 10 saniye bile kalsam akşamına sırtım göğsüm ağırdır derin nefes alamam falan batar böyle. Hemen havluya ütü basar göğsüme koyarım yavaş yavaş geçer. Öyle bişey mi acaba diye dedim. Tabi doktora görünmende fayda var çok geçmiş olsun
Ya benim de hemen olmaz atıyorum oturma odamın camı ve evin kapısı karşılıklı cam açıkken kapıyı açarsam sorsan cereyan yok ama 10 saniye bile kalsam akşamına sırtım göğsüm ağırdır derin nefes alamam falan batar böyle. Hemen havluya ütü basar göğsüme koyarım yavaş yavaş geçer. Öyle bişey mi acaba diye dedim. Tabi doktora görünmende fayda var çok geçmiş olsun