Göğüs ağrısı

jetese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
538
568
103
İyi akşamlar kızlar iki göğsümde de koltuk altı taraflarımda bir haftadır ağrı var. Önce sağ tarafta başlamıştı elimle dokunduğumda bir sertlik vardı sonra da diğerinde başladı aynı yerde orada sertlik falan yok. İyice dolgunlaştı ve daha çok ağrımaya başladı. Sizce sebebi ne olabilir?

Daha önce göğüs ultrasonu yahut mamografi çektirdiniz mi?
Eğer ağrın var ve sert biseyler eline geliyorsa önlemini alıp dr a görün

Süt birikmesi olabilir emzirmeyi azalttın yada bıraktıysan..öyle bi durum yoksa ilk fırsatta mamografi çektirmelisin acil olarak canım..

Daha önce göğüs ultrasonu yahut mamografi çektirdiniz mi?
Eğer ağrın var ve sert biseyler eline geliyorsa önlemini alıp dr a görün
Evet çektirmiştim temiz çıktı. Şimdi hamilelikten şüphelendim ama ağrı olunca bilemedim

Ağrı olması reglden ötürü gebelikten de olabilir ama yumrular normal değil

Süt birikmesi olabilir emzirmeyi azalttın yada bıraktıysan..öyle bi durum yoksa ilk fırsatta mamografi çektirmelisin acil olarak canım..
Teşekkür ederim emzirmiyorum çocuğum yok ama bu şekilde hamilelik belirtisi olabilir mi yani uçlarda değil yanlarda ağrı

Teşekkür ederim emzirmiyorum çocuğum yok ama bu şekilde hamilelik belirtisi olabilir mi yani uçlarda değil yanlarda ağrı
Ben hamileliklerimde hiç böyle bi durum yaşamadım. Elinize birşeylerin gelmeside şüphelendirdi, bence bi Dr a görünüp gerekirse tekrar mamografi çektirin. Öncekinin üzerinden zaman geçmiştir. En azından içiniz rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…