• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı (yemek yiyemiyorum lütfen bakın)

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
31
Merhaba hanımlar. Yaklaşık bir haftadır sağ göğsüm fena halde ağrıyor. Öyle ki yemek yiyemiyorum su içemiyorum. Bir şeyi yutmak beni kıvrandırıyor acıdan. Sıvı katı büyük küçük hiç fark etmez çok fazla canım acıyor. Doktora gittim üşütmüşsün idrar yolların enfeksiyonlu ondan şişmiş ağrı yapıyor dedi. Şimdi ilaçlarımı kullanıyorum ama ağrım tabii ki hemen geçmedi. Hafifletecek bi fikri olan varsa yazsın allah rızası için yemek yiyemiyorum bu gidişle açlıktan öleceğim vallahi. Şimdiden çok teşekkürler hepinize selamlar

Geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonundan göğüs agrısı olur mu hiç bi fikrim yok. İlaçları yeni kullandıysanız bi süre devam edin çok geçmiş olsun

EKG ye girdinizmi peki sağ göğüs ağrısı tehlikeli çünkü yel girmis olabilir oda çok ağrıtıyor

Göğüs ağrısından kastınız ciğerleriniz ise lütfen doktora gidin bu süreçte çok önemli.
Eğer ki yemek borusunun mideye bağlandığı noktaya yakın bir ızdırapsa mideden kaynaklanabilir. Evde kalmamız gereken bu süreçlerde aile hekiminize telefon ile ulaşarak doğru yönlendirmeyi alabilirsiniz. Durumun ciddiyetine göre doktora çıkarsınız.

Lütfen buralardan medet ummayın, dahiliye uzmanına randevu alın, mutlaka gidin. Reflü vs de olabilir. Sıkışma, kas ağrısı gibi bir sıkıntı yaşatır ve nefesinizi bile keser. Endişelenmeyin ama burada kim ne derse desin uzmana görünün, muayene olun tekrar. Önemli bir şey atlanmasın.

Idrar yolu enfeksiyonuyla sag gogus agrisi ne alaka. Yutarken acimasi falan normal degil. Tam olarak neresi? Gogus derken meme mi? Yoksa ic kisimdan gelen bi agrimi?

İdrar yolu enfeksiyonu ne alaka anlamadım benim de yemek yeme yutkunma nefes alma da güçlük problemlerim var ama mideden kaynaklaniyo bağırsak enfeksiyonum da var. sen göğüs diyosun bı göğüs hastaliklarina git çok geçmiş olsun

İdrar yolu enfeksiyonu ne alaka anlamadım benim de yemek yeme yutkunma nefes alma da güçlük problemlerim var ama mideden kaynaklaniyo bağırsak enfeksiyonum da var. sen göğüs diyosun bı göğüs hastaliklarina git çok geçmiş olsun

selam kızlar benimde sol mememin altı 4 gündür ağrıyor özellikle yatarken soluma yatamıyorum kalp sandım sağlık ocağına gittim ekg çekti bişey yok dedi. bulunduğum ilçede hastane yok merkeze gitmek için izin almak gerekiyor. yeni taşındığımız için hiç arkadaşım yok kimseye soramıyorum, hastaneye gitmeye çok çekiniyorum, sizlerde de oluyormu?

Back