Göğüs ağrısı yaşıyorum.. :(

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
Herkese merhabalar..
2 haftadır sağ tarafım ağırıyordu şimdı iki göğsumde de agri var..
takıntılıktan mı acaba.s
El ile kontorl ediyorum hiç bir sorun yok!!
Sert şiďdetlo bir ağrı değil ama rahatsız edici.. sanki içten ağrı var..
Hangi bölüme randv almam lazım.. nereye gözükeyim .. sizde de oldu mu? Kafama çok takıldı ne yapsam?.. şimdide herkese teşekkürler, telden yazıyorum imla hatalarından dolayı k.bakmayın..

bendede vardı sızı şeklinde..genel cerrah bakıyor..bende kist çıktı fakat ağrılarımda kayboldu..her yıl kontrol altındayım..gecikme kist ağrı yapıyor..doktora gözükmende fayda var..en azından için rahat eder..geçmiş olsun..

Kist ultrasondamı çıktı ortaya benim gogus kemiğide agrıyo sanki özellikle yan yattıktan sonra

aynen hafif sızı şeklinde elle kontrol de hiç bir şey yok .. ben goğuse alacaktım oraya alayım o zaman sağolsın.. sana da geçmiş olsun :)

aynı şikayet ile genel cerraha gittim. ultrason sonucu normal çıktı. ağrıya sebep olan basit bir kas spazmı imiş. göğüste olan kas ağrıları genelde kalp veya göğüs hastalığı ağrılarıyla karıştırılıyormuş. kas gevşetici ve ağrı kesici ile sorun çözüldü. bir genel cerraha görünmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…